Kracht door samenwerking en andere initiatieven

Empiria BV

Empiria BV (voorheen Thaeles Projecten BV) voorziet in een extra behoefte van onze klanten om werknemers bij reorganisaties over te nemen. Wij verzorgen daarbij het werkgeverschap. Omdat we deze activiteit combineren met de begeleiding die Thaeles biedt, ontstaat er een effectieve combinatie gericht op bemiddeling van medewerkers: flexibel en doelgericht.

Meer info: www.empiria.nl / Henk Lamers 06-14383108

Regiopoortwachter Zuidoost

Regiopoortwachter Zuidoost voorziet in de behoefte van bedrijven naar een effectieve aanpak om verzuim terug te dringen. Thaeles particpeert hierbij in een landelijke franchiseformule onder de naam Regiopoortwachters.nl. Deze activiteit combineren we met de begeleiding die Thaeles biedt. Zo ontstaat er een succesvolle aanpak op individueel niveau en per werksituatie.

Meer info: www.rpwzo.nl  Michel Smits 06-14310268

JobFit: samen werken aan werk!

JobFit begeleidt mensen bij het verkrijgen en behouden van een passende baan in Zuid-Nederland. Hierbij richten we ons met name op mensen die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben, veelal mensen met een arbeidsbeperking.

JobFit is ervaren met de uitvoering van WAJONG, WIA, WWB én WSW-trajecten. JobFit heeft ruime ervaring op het gebied van re-integratie en jobcoaching.

Er is binnen JobFit een zeer goede kennis van de regionale arbeidsmarkt. Wij beschikken over een uitgebreid werkgeversnetwerk en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt.

Meer informatie: http://www.jobfit.nl

Samenwerkingsverband A4works

Thaeles werkt in Limburg samen met een aantal partners en stakeholders op het gebied van mobiliteit en employability gericht op 50 plussers in de arbeidsmarkt.

Samenwerking met HR Contracting

Voor het servicen van HR vraagstukken werken wij samen met HR Contracting. HR©ontracting is een full service HR bureau dat uw organisatie helpt bij het realiseren of behouden van een optimaal en helder functionerend personeelsbeleid.

Meer informatie: www.hrcontracting.nl of info@hrcontracting.nl