Eureka!

Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën en vragen!

In de tijd rondom de jaarwisseling worden weer nieuwe plannen gemaakt. Waar gaat uw organisatie naar toe? Bent u bezig met onderwerpen als Het Nieuwe Werken, Duurzame Inzetbaarheid, innovatie, uitbreiding of afslanking?

Vandaag was ik bij een groothandel in Eindhoven. Per december overgestapt naar 3.0… Prachtig ingericht, industriële uitstraling, overal proeverijen. Het personeel in nieuwe outfit, helemaal van vandaag..

In de regionale krant las ik de verwachtingen van bedrijven in catering, bank- en verzekeringswezen, bouw en media. Allemaal spreken ze het vertrouwen uit in de toekomst. Nieuw, nieuwer, nieuwst! En vooral sneller met de ontwikkelingen, want die van vandaag zijn morgen alweer achterhaald.

Tegelijkertijd spreken artsen en onderzoekers hun zorgen uit over het groter wordende aantal mensen met een tekort aan slaap. Om af te kicken van je smartphone, tablet en laptop met de bijbehorende social media, ga je naar een slaapkliniek.  We bakken weer zelf taart en brood, slowcooking moet je doen, thee (niet in zakjes maar van blaadjes) drinken is goed voor je.

Thaeles-adviseurs ondersteunen organisaties bij het doorvoeren van veranderingen, trainen en coachen medewerkers om mee te kunnen en kijken dus “met andere ogen naar”…

En omdat we daar open voor staan, vragen wij ook aan u als ondernemer, personeelsfunctionaris en medewerker om eens “met andere ogen” naar onze dienstverlening te kijken.

Wat zou Thaeles in deze snelle, nieuwe en toch aandacht vragende tijd aan u kunnen bieden? Coaching-on-demand? Online-trainingen? Sollicitatiebegeleiding “nieuwe stijl”?

Vertel het ons en wij gaan aan de slag om uw organisatie en medewerkers 2015 in te laten gaan. Snel en met aandacht voor het individu. Innovatief en met oog voor communicatie.

Wij zijn erg benieuwd naar die prikkelende ideeën en vragen. Stuur ze in naar info@thaeles.nl.

Het beste idee gaan we natuurlijk, in samenwerking met u, het komende jaar uitwerken en uitvoeren!