P&O kring Helmond & omstreken gaat verder onder de naam P&O Kring Brainport

Thaeles Eindhoven initieert en faciliteert sinds 2009 een mooi netwerk van P&O medewerkers in diverse bedrijfstakken. Een club van inmiddels 41 leden uit de zorg, industrie, onderwijs, zakelijke dienstverlening & techniek. Vier keer per jaar komen wij bijeen en is de agenda gevuld met onderwerpen die actueel zijn en het vak van personeelszaken raakt en in beweging brengt. Dit jaar zijn we gestart met een bijeenkomst over integriteitskwesties. Wat te doen wanneer liefde, pesten, of detentie je organisatie raakt. Een dynamische bijeenkomst met casussen uit de praktijk, smeuïge voorbeelden en praktische handvaten hoe in deze situaties te handelen.

De volgende bijeenkomst staat gepland op 4 juni. We komen bijeen bij Dutch Aero en gaan onder leiding van Erik Jansen van Boels Zanders advocaten de transitievergoeding beetpakken. Wat betekent dit voor je organisatie, wat betekent dit voor je vak als P&O ’er kortom een onderwerp in de actuele praktijk. Uiteraard wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel waarin er alle ruimte is om informeel bij te praten en te netwerken. Wegens voortdurende uitbreiding van leden is een naam die beter recht doet aan de deelnemende bedrijven op zijn plek.

De nieuwe naam is per heden P&O Kring Brainport. Heb je interesse in de P&O kring en ben je gevestigd met je organisatie in de brainport regio laat gerust van je horen: ellen.vaneijzeren@thaeles.nl.

Terug naar de nieuwsbrief van mei 2015