Vervang MTO eens door een bedrijfsscan Duurzaam Presteren

Een start maken met Duurzame Inzetbaarheid. Of van Duurzame Inzetbaarheid,  Duurzaam Presteren maken?  Wellicht is het inzetten van een bedrijfsscan (BPR), die verder gaat dan een medewerker tevredenheidsonderzoek (MTO) een verfrissend startpunt. Zeker als u een beter zicht wenst op bevlogenheid, productiviteit en (lifestyle)risico’s binnen de organisatie.

De BPR is een nieuwe, wetenschappelijk ontwikkelde, online-vragenlijst die medewerkers, leidinggevenden en organisaties voorziet van inzicht en een praktische aanpak richting duurzaam presteren.

In de tweede helft van 2015 zal ons werkveld steeds vaker te maken krijgen met de realisatie van deze “dubbele belofte”: duurzame inzetbaarheid/duurzaam presteren. Praktijkonderzoek op dit gebied  laat zien dat investeren in bevlogenheid en productiviteit (duurzaam presteren) een grote bijdrage levert aan de toekomstbestendigheid van organisaties.

Meer informatie over de bedrijfsscan en BPR of toepasbaarheid in kader van ESF? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:
Loes HeutsIngrid LindersKatharina Kuennen of Rob Hüskens.