Vacature Assessment Psycholoog (ZZP)

 “Wij hebben een vacature voor een Assessment Psycholoog die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring invulling gaat geven.”

Bedrijfsprofiel

Sinds 2003 verzorgt Thaeles met veel succes ontwikkel- en selectieassessments voor profit en non-profit organisaties.  Thaeles is een klantgerichte organisatie die op maat levert bij haar opdrachtgevers en staat voor een heldere, daadkrachtige en no-nonsense aanpak. Onze opdrachtgevers vragen en krijgen het beste van ons! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een assessment psycholoog.

Assessment Psycholoog

De psycholoog die wij zoeken is aangesloten bij het NIP en zal op ZZP  basis ad hoc voor Thaeles werken. Je bent medeverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van onze assessmentdienstverlening. Je inventariseert de klantvraag en bepaalt op basis daarvan de invulling van het assessment. Je interpreteert de psychologische testen,  voert competentiegerichte interviews, gaat dieper in op het opleidings- en arbeidsverleden van de kandidaat en zet bijvoorbeeld rollenspelen in om de geschiktheid of ontwikkelbaarheid van de kandidaat te kunnen toetsen. Je bespreekt de testresultaten met de kandidaat met als doelstelling een objectief beeld te geven van de competenties, aandachts- en ontwikkelpunten. Vervolgens zorg je voor een heldere rapportage die je eventueel  bij onze opdrachtgevers toelicht.  

Thaeles biedt:

Vooral veel vrijheid en werkplezier met een gevarieerde klantenkring. Wij richten ons op ontwikkeling en groei van individuen en organisaties en daar maak jij deel van uit.

Arbeidsvoorwaarden

Nader overeen te komen tegen een marktconform tarief.

Reageren vacature Assessment Psycholoog

Jouw reactie mag bij ons binnenkomen via rob.huskens@thaeles.nl. Wil je vooraf wat meer informatie bel dan met 06-14383113.

Regio

De activiteiten kunnen plaatsvinden in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland waar wij gebruik maken van eigen locaties in Baarlo, Sittard, Eindhoven en Malden.