Vacature (senior) Adviseur / HR Businesspartner

 “Wij hebben een vacature voor een adviseur/ HR businesspartner die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring op het gebied van ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid invulling gaat geven.”

Bedrijfsprofiel
Sinds 2003 verzorgt Thaeles met veel succes trajecten en programma’s  voor profit en non-profit organisaties. Als expert richten wij ons op Organisatie & Ontwikkeling, Loopbaan & Verandering en Vitaliteit & Verzuim. Thaeles is een klantgerichte organisatie die op maat levert bij haar opdrachtgevers en staat voor een heldere, daadkrachtige en no-nonsense aanpak. Onze opdrachtgevers vragen en krijgen het beste van ons! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur/ HR businesspartner.

Adviseur / HR Businesspartner
De Adviseur / HR Businesspartner die wij zoeken is een krachtige persoonlijkheid en gedreven netwerker die in staat is een eigen praktijk op te bouwen binnen het werkveld. Je bent als gesprekspartner van bestuurders, management en HR in staat om vraagstukken van een passende aanpak en oplossing te voorzien. Je inventariseert de klantvraag en bepaalt op basis daarvan de invulling van programma’s en trajecten met een medeverantwoordelijkheid voor de inhoud en kwaliteit van onze dienstverlening.

Als ervaren praktijkman / -vrouw schakel je graag tussen advies en uitvoering in verschillende organisaties, met zowel management, medewerkers als teams. Je switcht daarbij moeiteloos tussen de verschillende rollen van adviseur, trainer, procesbegeleider en coach.

Als expert en netwerker pur sang heb je een natuurlijk gevoel hoe je bestaande en nieuwe relaties strategisch ontwikkelt en verbindt en werk je doel- en resultaatgericht aan de verdere groei van onze dienstverlening.

Thaeles biedt:
Een sterke basis gecombineerd met veel autonomie, handelingsruimte en werkplezier met een gevarieerde klantenkring. Wij richten ons op ontwikkeling en groei van individuen en organisaties en daar maak jij deel van uit.

Regio
De activiteiten vinden overwegend plaats in Zuidoost-Nederland waarbij wij gebruik maken van eigen locaties in Baarlo, Sittard, Eindhoven en Malden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris met bijbehorende voorzieningen.

Reageren
Wil je vooraf meer informatie bel dan met Rob Hüskens, directeur Thaeles, 06-14383113. Jouw reactie mag bij ons binnenkomen via rob.huskens@thaeles.nl.