Thaeles in een zin: professioneel en verstand van zaken!

Jeroen van der Veen, manager HR, marketing & communicatie van Adelante

De zorg van Adelante richt zich op onderzoek, behandeling en advies op het gebied van complexe en algemeen specialistische revalidatie-geneeskunde voor volwassenen, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen, audiologie & communicatie en arbeidsreïntegratie. Met ruim 1000 medewerkers is Adelante een van de grotere werkgevers in de regio Parkstad.

Sinds 2007 is Thaeles preferred supplier van Adelante voor onder andere outplacementtrajecten, coaching en team interventies. Jeroen van der Veen, manager HR, marketing & communicatie van Adelante, is zeer te spreken over de kwaliteit van Thaeles.

“De consultants van Thaeles vallen iedere keer weer op door hun professionaliteit. Bij de sluiting van een bedrijfsonderdeel is Thaeles gevraagd het outplacementtraject van deze afdeling te verzorgen. Dit traject was zeer succesvol. Alle medewerkers zijn tevreden over waar zij terecht zijn gekomen. Voor iedereen is er een passend alternatief gevonden, zowel intern als extern. Waar Thaeles echt in uitblinkt, is coaching en dan met name op managementteam niveau. Het assessment instrumentarium dat zij gebruiken is zeer goed waardoor je als organisatie ook daadwerkelijk verder komt. En als er problemen zijn binnen een team, dan weten de consultants van Thaeles via een team-interventie de problemen aan de oppervlakte te krijgen en bespreekbaar te maken. Met als resultaat: een beter draaiende afdeling.

Wat ik persoonlijk heel prettig vind, is dat we werken met één contactpersoon bij Thaeles die onze organisatie goed kent. Zij weet binnen Thaeles de juiste mensen te selecteren voor de opdracht. Daarin onderscheiden zij zich van andere bureaus. We hebben zojuist weer een volgende kaderovereenkomst afgesloten. Volgens mij is dat de duidelijkste manier om te zeggen hoe tevreden wij zijn over Thaeles!”