Ontwikkelcheque voor bibliotheekmedewerkers

Medewerkers bij openbare bibliotheken kunnen bij BibliotheekWerk een ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen.

Wat voor werk wil ik over vijf jaar doen? Heb ik daar de juiste competenties voor? Hoe kan ik me daartoe ontwikkelen? Passen mijn ambities nog bij de organisatie waar ik nu werk? Het is slechts een greep uit de vragen die aan de orde kunnen komen bij een oriëntatie op uw loopbaan. Daarom kunnen medewerkers bij openbaren bibliotheken vanaf nu de ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen bij Stichting BibliotheekWerk. De cheque is in te zetten voor een gesprek over of oriëntatie op de loopbaan. Daarmee wil BibliotheekWerk medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk in de toekomst, zodat zij mobiel en inzetbaar blijven.

De ontwikkelcheque aanvragen kan door het aanvraagformulier in te vullen. Op het aanvraagformulier staat ook meer informatie en zijn de voorwaarden te vinden. U kunt met vragen ook terecht bij BibliotheekWerk via info@bibliotheekwerk.nl.

Onze ervaren adviseurs zijn Noloc erkend en u kunt direct met hen contact opnemen voor het maken van een afspraak in uw regio: