Teams in hun kracht zetten

Ook in uw organisatie wordt er gewerkt in teams. Wellicht heeft u het idee dat de samenwerking en de communicatie binnen een team beter kan. Dat op dit moment de gezamenlijke mogelijkheden van het team onvoldoende worden benut. De resultaten kunnen dus verbeterd worden. Mogelijk heeft u te maken met wijziging van teamsamenstelling of veranderende omstandigheden en denkt u daarom aan coaching en training van groepen medewerkers.

De kracht van verscheidenheid

In onze visie vraagt dat om een aanpak die de verscheidenheid van de individuele teamleden inzichtelijk maakt, de kracht van teamleden benut en een ontwikkelingsproces op gang brengt dat teams in de werksituatie zal gaan versterken.

Onze aanpak

Binnen onze aanpak hebben we een uitgekiende methode ontwikkeld die een individuele en teamscan (Profile Dynamics©) combineert met coaching en training. Nadat we bepaald hebben waar de ontwikkelingsvraag zich op richt, stellen we op maat de teamscan samen en start het programma. Op die manier vergroten we het inzicht in de kracht, weerstand en energie van individuele teamleden en het team als geheel. Door een koppeling van uw vraagstelling brengen we een actief proces op gang, dat het team richt op de dagelijkse samenwerking en het verbeteren van het gezamenlijke resultaat. Het nemen van verantwoordelijkheid, gedragsverandering en eigenaarschap door alle betrokkenen, zijn daarbij de sleutelwoorden.

Per situatie zal de aanpak aansluiten op uw unieke vraag en omstandigheden waarbij in het proces de leidinggevende zeer direct zal worden betrokken en een prominente rol speelt.

Meer inspiratie?

Download leaflet