Kwaliteit staat voorop

De medewerkers achter Thaeles beschikken gezamenlijk over een brede achtergrond en werkervaring op het gebied van personeel en organisatie, training, coaching, bedrijfskunde, onderwijs, arbeidsbemiddeling, psychologie en diagnostiek. In ons werk maken we gebruik van deze kennis en ervaring die we hebben opgedaan in verschillende functies bij werkgevers in diverse branches. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat in te spelen op de situatie bij de klant.

Om onze dienstverlening continu op een goed peil te houden zijn we sterk gericht op het vergaren van nieuwe kennis en inzichten. Daarom zijn wij geregistreerd, gecertificeerd en/of lid van onder andere SRA, CMI, OVAL, NIP, NOLOC, NVP en VBA. Onze medewerkers maken daarnaast deel uit van lokale netwerken en participeren actief in lokale initiatieven.
 
Wij zijn voor onze activiteiten op het gebied van loopbaanadvisering, coaching en outplacement gecertificeerd door Blik op Werk.

Thaeles is lid van de branche-organisatie OVAL en past de normen en afspraken op het gebied van kwaliteit en gedragscode toe op haar dienstverlening. Zie voor meer informatie: www.oval.nl