Loopbaan en Verandering

Natuurlijk doet u er alles aan om ervoor te zorgen dat de veranderingen binnen uw organisatie en de mogelijkheden van uw medewerkers op elkaar aansluiten. Door uw medewerkers daarnaast perspectief te bieden dat ook nog eens past bij hun ontwikkeling en ambities, versterkt u uw organisatie. Thaeles biedt u hierbij effectieve ondersteuning, zowel op collectief als op individueel niveau.

Passende nieuwe uitdaging

Toch kan het gebeuren dat medewerkers niet kunnen aansluiten op een gewenste verandering. Of door een verandering vanwege fusie of reorganisatie uit de boot gaan vallen. In die situaties begeleiden onze adviseurs medewerkers bij het vinden van een passende nieuwe uitdaging, binnen óf buiten de organisatie. Uiteraard maken zij hierbij gebruik van ons uitgebreide (regionale) netwerk en ruime kennis van de arbeidsmarkt.

Wij kijken daarbij met oprechte interesse naar mensen en hun achtergrond. Onze adviseurs zorgen er met hun individuele en stimulerende aanpak voor dat uw medewerkers inzicht krijgen in de eigen drijfveren, passies en mogelijkheden.

 

Meer inspiratie?

Download leaflets