Partner bij ontwikkeling, vitaliteit en veranderingThaeles is opgericht in 2003 en uitgegroeid tot een specialist op het gebied van ontwikkeling, vitaliteit en verandering. Wij zijn daarmee actief op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Ons werkgebied is Zuidoost Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Gelderland) waarbij we in staat zijn om via ons netwerk de dienstverlening dicht in de buurt van onze klanten aan te bieden. Daarnaast zijn wij landelijk werkzaam via een uitgekiend netwerk van ervaren en specifiek voor ons werkzame adviseurs en partners.

Ingegeven door een verandering of ontwikkeling ontstaat vaak de behoefte om een nieuw perspectief te realiseren dat écht passend is. Met onze expertise leveren wij een verfrissende bijdrage aan het functioneren, inzetbaar en betrokken blijven van mensen binnen teams en organisaties. Onze adviseurs zijn daarbij deskundige partners voor het begeleiden en stimuleren van verandering en ontwikkeling, voor zowel organisaties en teams als voor individuele medewerkers.

Voor onze opdrachtgevers en cliënten is Thaeles een betrouwbare partner. Innovatief en flexibel en met een open stijl van zaken doen. Omdat wij de vraagstelling van onze opdrachtgevers telkens weer als uniek ervaren, leveren we altijd maatwerk. Hierbij passen we niet alleen traditionele methoden toe, maar ook creatieve en nieuwe werkvormen. Onze adviseurs zoeken op die manier steeds weer via de kortste, meest effectieve weg naar een passende en structurele oplossing.