Passie omzetten naar eigen bedrijf

De vraagstelling

“Hoe kan ik mijn lang gekoesterde wens om als zelfstandige rondleidingen voor toeristen en hun kinderen te organiseren, in de praktijk brengen?”

Ons antwoord

Begin bij het begin. Middels testen en diverse onderzoeken bekijken we of je over voldoende ondernemerscompetenties beschikt om je bedrijf een succes te laten worden. Ben je ondernemer of moet je nog zaken ontwikkelen om een goed ondernemer te worden en hoe doe je dit? Daarna werken we samen de commerciële, juridische, financiële, administratieve en marketingtechnische aspecten van je bedrijf uit in het ondernemingsplan. Hierin worden zowel de kansen en mogelijkheden als ook de bedreigingen en valkuilen meegenomen. In de opstartfase van je bedrijf ondersteunen we je als klankbord en staan met praktische tips en adviezen ter zijde. Indien nodig brengen we je in contact met diverse experts in de verschillende vakgebieden.

Het resultaat

De potentieel ondernemer heeft zicht gekregen op de eigen persoon, weet wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf en heeft een uitgewerkt en onderbouwd ondernemingsplan op basis waarvan een gefundeerde beslissing genomen kan worden over de haalbaarheid van het idee.