Carina Sampers

Carina  Sampers

Mensen in hun kracht zetten zodat zij vanuit hun talent een positieve bijdrage kunnen leveren in het team en aan de organisatie waarvoor zij (gaan) werken, dat is míjn passie. Ik werk binnen Thaeles als senior coach/adviseur, trainer en mentor met als specialisme het coachen en trainen op onderstroomprocessen in verandertrajecten voor individuen, teams en organisaties.

“De werkelijke ontdekkingsreis bestaat niet uit het vinden van nieuwe landschappen, maar uit het hebben van nieuwe ogen. Ontwikkelen is een ontdekkingsreis naar het kostbare dat er al is. Uitgaande van ieders eigen beleving van de werkelijkheid help ik mensen, teams en organisaties op de zwerfkei te klimmen die hun weg verspert en te genieten van het uitzicht. In alle rust en veiligheid coach ik je tijdens deze ontdekkingsreis waarbij ik je met mijn sensitiviteit en enthousiasme zal helpen je talent in te zetten om jouw weg te vinden”.

Recent gewerkt aan coaching team en MT basisschool; Van werk naar werk en mobiliteit grote zorginstelling; "Plezier in je werk" op school voor voortgezet onderwijs; Individuele coachingstrajecten gericht op persoonlijke effectiviteit, communicatie, assertiviteit / zelfbeeld en zingeving. Expertise: Verandermanagement, NLP, systemisch coachen (opstellingen), coachen van hoog sensitieve personen (HSP), intervisiebegeleiding

Gecertificeerd adviseur Profile Dynamics, EIA/ NOBCO certificering practitioner