Carine van Son

Carine  van Son

Als senior coach/adviseur (RL/CMI-B) ben ik actief gericht op individueel loopbaanadvies, coaching en outplacementbegeleiding. Ik ondersteun en coach medewerkers en management in diverse functies en branches bij vragen over werk en (persoonlijke) ontwikkeling. In het loopbaanvak is mijn eerdere ervaring van consultant executive search en werving & selectie zeer bruikbaar en ik weet uitstekend de weg op de (regionale) arbeidsmarkt te vinden. Ik ben actief in diverse professionele netwerken.

“Ik ben betrokken, enthousiast en nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en stel daarom graag veel vragen. Vragen die aanzetten tot nadenken, bewustwording en keuzes in de loopbaan. Ik laat me graag verrassen door de kracht van mensen als ze zich willen ontwikkelen, zowel persoonlijk als in hun werk. Ik coach management en medewerkers op het inzetten en uitbouwen van hun kwaliteiten zodat zij met zelfvertrouwen hun weg vinden op de huidige arbeidsmarkt. Mijn werkwijze laat zich het beste omschrijven als praktisch, persoonlijk, inventief en doelgericht, waarbij ik het beste uit vele methodieken gebruik voor resultaat “op maat”. Ik heb als coach geen pasklare oplossingen, maar ik draag bij zoveel ik kan; 100% inzet gegarandeerd.’

Veel ervaring binnen (wetenschappelijk) onderwijs, zorg en welzijn, high tech industrie en kennis- en adviesorganisaties.