Esther Vos

Esther  Vos

Als senior adviseur/coach ben ik werkzaam binnen Thaeles en actief in individuele coaching, team coaching en loopbaanbegeleiding. Ook adviseer en implementeer ik processen bij organisaties in het kader van ontwikkeling. Ik begeleid leidinggevenden van alle niveaus en vakprofessionals met vragen gericht op leidinggeven, persoonlijk leiderschap, veranderingsprocessen, strategisch en tactisch communiceren, loopbaan- en persoonlijke ontwikkelvragen in werk. Ik doe dit vanuit 20 jaar werkervaring en een opleidingsachtergrond in achtereenvolgens Mens en Arbeid, Marketing en Management, Loopbaanadviseur/coach/trainer en Masterclasses in Organisatie en Management, Verandermanagement en HR Management en Consultancy. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd.

“Ik werk met bezieling en vanuit een mensgerichte en zakelijke kijk op zaken. Er zijn twee uitspraken die vaak tot uiting komen in mijn werk. De eerste is “The impossible is often the untried” en “Durven, is even je evenwicht verliezen; niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen.”

Recent o.a. gewerkt als trainer en coach van managementteams, coachvragen op "toekomstige koers" en "eigenaarschap" binnen overheid, woningcorporaties, gemeenten, zorg en provincie.

Gecertificeerd adviseur Profile Dynamics