Hélène van Boxmeer

Hélène van Boxmeer

Als senior adviseur/coach (RL/CMI-C) binnen Thaeles heb ik als specialismen coaching van management, teams en individuele medewerkers, organisatie ontwikkeling en het begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties. Ik haal inspiratie uit de rol als verandercoach door op zoek te gaan naar de kracht en talenten van mensen en teams en hen te stimuleren deze te benutten of ontwikkelen.

“ Mijn aanpak is spiegelend, meedenkend, adviserend, grens verruimend, confronterend en uitdagend. Daarbij kijk ik vanuit verschillende invalshoeken: rationeel, intuïtief en spiritueel. Ik stem mijn aanpak af op datgene wat zich aandient en daarom is het altijd maatwerk. Voor het management van organisaties ben ik een deskundige adviseur met kennis van zaken, die oprecht en direct aangeeft wat ik zie en advies geeft over wat er nodig is”.

Recent o.a. gewerkt als trainer en coach van managementteams in de zorg en welzijn, industrie en universitair onderwijs. projectleider organisatiebreed uitvoeren van perspectiefgesprekken voor een veiligheidsregio.

Gecertificeerd adviseur CMI-C en Profile Dynamics