Joep Simons

Joep Simons

Als adviseur/coach bij Thaeles ben ik voornamelijk actief op het gebied van loopbaanadvies, coaching, outplacementbegeleiding en ontwikkelassessments. Ik heb de afgelopen jaren steeds meer passie gekregen voor de ontwikkeling van mens en organisatie en ben als loopbaancoach en interim HR adviseur de verbinding gaan leggen naar de (regionale)arbeidsmarkt. Ik ben actief in diverse professionele netwerken.
Mijn vakkennis ligt in het allround HR vak bij diverse branches met een duidelijke focus op loopbaanbegeleiding, talentmanagement en verbinding.

“Als mens en als (loopbaan)coach geloof ik dat iedereen succesvol en gelukkig kan zijn met hetgeen hij of zij doet. Iedereen is optimaal gedreven om zich te blijven ontwikkelen bij het besef dat men er gelukkiger van wordt. Tijdens de (loopbaan)coaching of outplacementbegeleiding, gaan we dan ook op zoek naar datgene waar uw ogen van gaan stralen. Met een positief gevoel voor humor, wederzijds respect en creativiteit zetten we hindernissen om in hulpbronnen en stuur ik naar het juiste pad om het gestelde doel te bereiken. In mijn aanpak doe ik alles wat nodig is om los te komen uit vaste patronen, zodat u weer nieuwe kansen en mogelijkheden ziet. Dit vertaalt zich uiteindelijk in werk waarin u uzelf kunt zijn en waar uw talenten een plaats krijgen.”

“Succes moet je niet achterna maar tegemoet lopen…”


Gecertificeerd test consultant Pi-Company, NLP-Practitioner