Loes Quik

Loes Quik

Als senior adviseur en coach voor Thaeles ben ik actief op het gebied van zowel individuele als team coaching, loopbaan, vitaliteit en verzuim, training en outplacement. Binnen ons bedrijf ben ik een specialist in het werken met NLP, drijfverenanalyse (Profile Dynamics©), non-verbaal communiceren d.m.v. kleuren en beelden, wandelend coachen en mindmapping. Mijn eerdere leidinggevende ervaring geeft me inzicht in het functioneren van het individu binnen een team. En hoe medewerkers en management elkaar kunnen versterken om het werk plezieriger en succesvoller te maken.

“Samen met de kandidaat optrekken om meer kleur aan zijn/haar loopbaan en werk te geven, is voor mij een vanzelfsprekend middel om doelen te bereiken. Ik luister zonder oordeel, denk op een creatieve manier mee, relativeer waar nodig en stimuleer om in actie te komen en te blijven!”

Recent o.a. gewerkt als coach in "van werk naar werk" trajecten, als adviseur in perspectiefgesprekken voor een regionale omroep en managementcoach in diverse bedrijfstakken.

Gecertificeerd adviseur Profile Dynamics© en NLP-Practitioner