Marinika Knoef

Marinika Knoef

Sinds 2017 ben ik werkzaam als Commercieel Manager bij Thaeles. Al bijna 25 jaar beweeg ik mij op het snijvlak van mens-organisatie en verandering. Of dit nu ging om de grotere werking van de arbeidsmarkt als geheel of als HR-businesspartner voor organisaties. Vanuit mijn ruime management ervaring kan ik me ook verplaatsen in de uitdagingen, die op uw organisatie af komen. Door mijn, van natuur nieuwsgierige- en leergierige inslag, ben ik benieuwd naar uw unieke verhaal.


“Organisaties zijn aan verandering onderhevig. ‘Workplace Innovation’ is een ingeburgerd begrip binnen Europa aan het worden. Alle technologische vernieuwingen van de afgelopen jaren brengen niet alleen veranderingen teweeg in ons werk, maar ook in ons leven van alle dag. Veranderingen grijpen bijna in elke sector in. Dit heeft invloed op de wijze waarop we in de toekomst ons werk organiseren. Human Capital wordt in toenemende mate een bepalende factor voor economische groei, innovatie en concurrentieslagkracht. Het boeit mij al jaren hoe je talenten van mensen kunt behouden, ontwikkelen en vergroten om daarmee de prestaties van de organisatie op een hoger level te tillen.

Hoe zet je optimaal de kennis-kunde van je medewerkers in, hoe speel je soepel in op de veranderingen, die op je organisatie af komen? Hoe benut je ten volle de diversiteit in je organisatie? Hoe bevorder je de vitaliteit, bevlogenheid, welzijn en prestaties van uw medewerkers? Dit zijn maar enkele van de vragen, die mij bezig houden.”

Graag ondersteun ik u als commercieel manager om de impact van uw organisatie te vergroten door het optimaal inzetten van uw menselijk kapitaal.