Marloes van Nies

Marloes van Nies

Als senior adviseur, trainer en coach ben ik bij Thaeles werkzaam op het gebied van individueel loopbaanadvies, coaching, outplacementbegeleiding, vitaliteit en training. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen kracht en passie met als resultaat zelfsturing. Als kandidaat heb je verantwoordelijkheid en neem je de verantwoordelijkheid. Mijn manier van werken is pragmatisch en doelgericht: ik maak oprecht verbinding, luister goed en stel samen met de kandidaat een doel. Dit doe ik inlevend, betrokken en eerlijk.
Mijn ervaring in de financiële dienstverlening (als leidinggevende en in diverse commerciële functies) is in mijn werk voor mij bruikbare bagage. Ik heb oog voor het individu én voor zijn of haar rol binnen een team en organisatie.

“Als je gaat werken aan je doelen, gaan doelen voor je werken”

Recent o.a. gewerkt met individuele coaching management en medewerkers gemeentelijke overheden, “eigen ondernemerschap op de werkplek”, “talentenscan”, training “werken aan een nieuw perspectief” (kinderopvang), training “communicatie” teams Bevolkingsonderzoek Zuid, coaching “werken aan inzetbaarheid” (regionale omroep),
Van werk naar werkprojecten bij financiële dienstverleners, zakelijke dienstverlening, zorgsector, diverse metaalbedrijven, semiconductor industrie, fijnmechanische en optische industrie.