Rob Hüskens

Rob Hüskens

Als medeoprichter en -eigenaar van Thaeles in 2003, ben ik binnen de organisatie werkzaam als projectleider en senior adviseur (RL/CMI-C). Ik combineer mijn achtergrond op het gebied van HR, bedrijfskunde, management en als ondernemer in de rol van business partner voor organisaties. Partner voor bedrijven bij duurzame inzetbaarheid, ontwikkelingsvragen en inrichting van mobiliteitsprogramma’s. Coach voor baanveranderaars (outplacement/loopbaan) en starters van een eigen bedrijf. Als directielid verantwoordelijk voor de operations, HR en programmamanagement.

“In mijn werk als adviseur is het de uitdaging om unieke vragen van bedrijven om te zetten in een passende aanpak die organisaties in beweging brengt. Ik kijk daarbij graag over de grens van het gebruikelijke heen en ben gewend om creatieve oplossingen aan te reiken. Het is inspirerend om dat te kunnen doen met het team van professionals binnen onze organisatie”.

Recent gewerkt als projectleider van diverse 'van werk naar werk' projecten in o.a. de hightech- en maakindustrie, farmacie en chemie. Coaching en outplacement van (senior)management, HR en expats (EMEA).
Sinds 2007 Gecertificeerd adviseur CMI-C