Loopbaanadvies

U wilt graag dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen omdat dit de basis zal verbreden binnen uw onderneming. Enerzijds omdat u op die manier een optimaal rendement haalt uit hun kwaliteiten, anderzijds ook om medewerkers aan uw bedrijf of instelling te binden en hen te blijven boeien. Wie zich ontwikkelt en talent mag gebruiken, blijft.

Toekomstige ontwikkeling

Thaeles helpt bij de ontwikkeling van uw mensen. We inventariseren binnen een persoonlijk ontwikkelplan, op basis van beproefde loopbaanmethodieken, individuele interesses, drijfveren en capaciteiten. Bovendien zijn we in staat om met uw medewerker toekomstige mogelijkheden te benoemen en de aanzet tot ontwikkeling neer te zetten.

Heldere aanpak

In het eerste gesprek tussen de adviseur van Thaeles, uw medewerker en u stellen we op basis van uw vraag een loopbaanprogramma samen dat zowel aan uw wensen, als aan de wens van uw medewerker tegemoet komt.

Wij zetten vervolgens een stimulerende combinatie van individueel onderzoek, coaching en tests & assessment in. Hierbij wordt toegewerkt naar een duidelijk ontwikkeladvies en maakbaar plan. Onze aanpak vraagt een grote inbreng van de medewerker om optimaal vooruitgang te boeken. Het gehele programma wordt binnen een vooraf afgesproken tijdsbestek uitgevoerd door een vaste adviseur.

Meer inspiratie?

Download leaflet