21.11.2018

Vacature Accountmanager

Ben je commercieel sterk, heb je interesse in mensen en ga je proactief aan de slag met kansen die je ziet? Lees dan snel verder.

Ter versterking van onze commerciële activiteiten hebben wij een vacature voor een enthousiaste en gedreven accountmanager. Ben je commercieel sterk, heb je interesse in mensen en ga je proactief aan de slag met kansen die je ziet? Lees dan snel verder.

Bedrijfsprofiel

Sinds 2003 is Thaeles voor veel profit en non-profit organisaties vaste partner met haar HR-diensten op het snijvlak van ontwikkeling, verandering en vitaliteit. Wij zijn een klantgerichte organisatie die maatwerkoplossingen levert bij haar opdrachtgevers en staat voor een heldere, daadkrachtige en no-nonsense aanpak.

Accountmanager

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager. Bij voorkeur heb je al de nodige praktijkervaring opgedaan in onze of een vergelijkbare branche. Adviserend verkopen en het verder uitbouwen van nieuwe en bestaande klantrelaties is voor jou de zuurstof in je baan. Dat je medeverantwoordelijk bent voor de inhoud, kwaliteit en resultaten van onze marketing- en verkoopactiviteiten geeft jou de extra stimulans om je optimaal voor onze klanten in te zetten.

Je bent in staat om signalen en klantvragen te vertalen naar praktische oplossingen en doet dat in samenspel met ervaren adviseurs en trainers die werkzaam zijn op onze verschillende locaties in de regio. Uiteraard ben je een natuurlijke netwerker die er plezier aan heeft om nieuwe verbindingen aan te gaan en het vertrouwen te winnen. In samenspel met onze teams, de commercieel manager en directie bewerk je onze commerciële agenda voor de toekomst.

 Voor het succesvol uitoefenen van deze rol verwachten wij dat je het volgende meebrengt:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als accountmanager.
  • Een gezonde dosis energie en het vermogen om je werk goed te organiseren.
  • Initiatief, ondernemerschap en gedrevenheid waarbij je de klant centraal stelt.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuiging en resultaatgerichtheid.
  • Een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau.
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Thaeles biedt:

Een professionele omgeving met veel vrijheid om je vak uit te oefenen en werkplezier binnen een gevarieerde klantenkring. Met onze kwaliteitsproducten richten wij ons op de ontwikkeling en groei van individuen en organisaties en daar maak jij graag deel van uit. Uiteraard staat daar een passende en marktconforme beloning tegenover en is er ruimte voor eigen ontwikkeling.

Werkgebied

Jouw primaire werkgebied wordt Zuidoost Nederland. 

Reageren vacature Accountmanager

Belangstelling? Dan komen we graag met je in contact voor 15 december aanstaande. Jouw reactie, cv en motivatie, zien wij graag bij ons binnenkomen via info@thaeles.nl . Wil je vooraf wat meer informatie, bel dan met 077 – 46 50 785 en vraag naar Michel Smits, Rob Hüskens of Henk Lamers.

 

Meer nieuws

16/07 2018

Tevredenheidscijfer Blik op Werk gestegen naar 8.3

Over de meetperiode juli 2017 tot en met maart 2018 scoren we qua tevredenheid 8,3 waarmee we beduidend hoger scoren dan het landelijk gemiddelde dat op 7,7 ligt.

Lees meer >

25/05 2018

Nieuwe openstelling ESF-regeling duurzame inzetbaarheid

In juni is het mogelijk om nieuwe subsidie-aanvragen in te dienen voor de ESF-regeling duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

22/05 2018

Vacature Assessment Psycholoog (ZZP)

Wij hebben een vacature voor een Assessment Psycholoog die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring invulling gaat geven.

Lees meer >

09/02 2018

Erkend Leerbedrijf

Thaeles mag zich sinds afgelopen week 'erkend leerbedrijf' noemen. Dit betekent dat we nu ook stageplaatsen mogen bieden aan MBO-studenten. De erkenning geldt voor de opleiding 'commercieel binnendienst' en 'junior accountmanager'. De eerste stagiair gaat binnenkort al van start. 

Lees meer >

26/01 2018

Q&A: de 5 belangrijkste vragen over de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45Plussers

Met deze subsidieregeling krijgt u - werknemer van 45 jaar of ouder - gratis een Ontwikkeladvies. Nieuwsgierig hoe een en ander werkt en hoe de loopbaanadviseurs van Thaeles u hierbij kunnen helpen? Lees dan even verder.

Lees meer >

20/12 2017

Oud-collega maakt wereldreis op de fiets

In het Eindhovens Dagblad verscheen afgelopen week een mooi interview met onze oud-collega Ellen van Eijzeren en haar partner Pim Schnitker. 

Lees meer >

20/12 2017

Thaeles wedstrijdsponsor van Limburgse handbalderby

Thaeles is al jaren trotse sponsor van Cabooter HandbaL Venlo. Aankomende zondag staat een zinderend duel op het programma: de dames 1 van de club spelen een derby tegen V&L uit Geleen. 

Lees meer >

11/12 2017

Nieuwe partnerorganisatie: BCL Instituut

Met ingang van 1 december 2017 participeert Thaeles in het BCL Instituut. Deze organisatie – opgericht door Gerjanne Dirksen – is dé autoriteit op het gebied van breinleren. Gerjanne blijft inhoudelijk betrokken bij het BCL Instituut, Thaeles gaat de komende tijd de samenwerking verder uitbouwen.

Lees meer >

06/12 2017

Hoge score Blik op Werk

80% van onze klanten is zeer tevreden en 15% tevreden over de dienstverlening van Thaeles. Dat blijkt uit de periodieke audit van Blik op Werk.

Lees meer >

07/12 2017

Iedereen heeft recht op een veilige werkplek

Wie de afgelopen weken niets heeft meegekregen van alle #metoo schandalen, heeft onder een steen geleefd. En wie denkt dat seksuele intimidatie iets is dat zich beperkt tot Hollywoodkringen heeft het mis. Helaas zien we ook dat op de werkplek nog weleens sprake is van seksuele discriminatie of andere vormen van ongewenst en onbehoorlijk gedrag als pesten of discriminatie. Daarom is het goed om te weten dat in de Arbowet is geregeld dat de werkgever haar medewerkers dient te beschermen tegen ongewenste omgangsvormen en preventief beleid voert.

Lees meer >
<
>
Alle nieuws-items >