26.07.2018

Vacature adviseur/coach

Wij zoeken een adviseur/coach (24 tot 38 uur per week, primair regio Eindhoven); een expert op het snijvlak van arbeidsmarkt en begeleiding.  

Bedrijfsprofiel

Sinds 2003 verzorgt Thaeles, als onderdeel van haar dienstverlening, met veel succes van werk-naar-werk en re-integratietrajecten voor profit en non-profit organisaties. Thaeles is een klantgerichte organisatie die op maat diensten levert bij haar opdrachtgevers en staat voor een heldere, daadkrachtige en no-nonsense aanpak. Onze opdrachtgevers en hun medewerkers vragen en krijgen daarbij het beste van ons!

 

Adviseur/coach

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een proactieve adviseur/coach. Je beschikt bij voorkeur al over de nodige kennis en ervaring binnen het aandachtsgebied loopbaan en verandering en in het bijzonder op spoor 2 re-integratie en bemiddeling. Je bent niet bang om complexe materie en wetgeving naar je hand te zetten, ongebaande paden met medewerkers te bewandelen en oplossingen in de markt te realiseren.

Je inventariseert de klantvraag en bepaalt op basis daarvan de invulling van trajecten met de inzet van een breed instrumentarium. Zelf ben je dé partner en regisseur op de uitvoering voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Daarom heb je ook veelvuldig contact met jouw netwerkcontacten en ben je in staat om nieuwe verbindingen aan te gaan.

 

Thaeles biedt:

Een werkkring met veel professionele vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier met een gevarieerde klantenkring. Met onze kwaliteitsproducten richten wij ons op de ontwikkeling en groei van individuen en organisaties en het bieden van passende oplossingen. Daar maak jij deel van uit.

In de functie is er volop ruimte om eigen kennis en vaardigheden verder te vergroten. Een dienstverband voor deze functie bedraagt minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week.

 

Regio

Primair bestaat jouw toekomstige werkgebied uit de regio Eindhoven maar inzet en/of een combinatie met andere locaties is zeker denkbaar.

 

Reageren op deze vacature

Belangstelling? Dan komen we graag met je in contact. We ontvangen jouw reactie graag voor 20 augustus a.s. Stuur een e-mail naar info@thaeles.nl Wil je vooraf wat meer informatie, bel dan met 077-4650785 en vraag naar Rob Hüskens of Henk Lamers.

Meer nieuws

16/07 2018

Tevredenheidscijfer Blik op Werk gestegen naar 8.3

Over de meetperiode juli 2017 tot en met maart 2018 scoren we qua tevredenheid 8,3 waarmee we beduidend hoger scoren dan het landelijk gemiddelde dat op 7,7 ligt.

Lees meer >

31/05 2018

Nieuwe openstelling ESF-regeling duurzame inzetbaarheid

Van 25 juni 2018 (9:00 uur) tot 29 juni 2018 (17:00 uur) is het mogelijk om nieuwe subsidie-aanvragen in te dienen voor de ESF-regeling duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

22/05 2018

Vacature Assessment Psycholoog (ZZP)

Wij hebben een vacature voor een Assessment Psycholoog die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring invulling gaat geven.

Lees meer >

09/02 2018

Erkend Leerbedrijf

Thaeles mag zich sinds afgelopen week 'erkend leerbedrijf' noemen. Dit betekent dat we nu ook stageplaatsen mogen bieden aan MBO-studenten. De erkenning geldt voor de opleiding 'commercieel binnendienst' en 'junior accountmanager'. De eerste stagiair gaat binnenkort al van start. 

Lees meer >

26/01 2018

Q&A: de 5 belangrijkste vragen over de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45Plussers

Met deze subsidieregeling krijgt u - werknemer van 45 jaar of ouder - gratis een Ontwikkeladvies. Nieuwsgierig hoe een en ander werkt en hoe de loopbaanadviseurs van Thaeles u hierbij kunnen helpen? Lees dan even verder.

Lees meer >

20/12 2017

Oud-collega maakt wereldreis op de fiets

In het Eindhovens Dagblad verscheen afgelopen week een mooi interview met onze oud-collega Ellen van Eijzeren en haar partner Pim Schnitker. 

Lees meer >

20/12 2017

Thaeles wedstrijdsponsor van Limburgse handbalderby

Thaeles is al jaren trotse sponsor van Cabooter HandbaL Venlo. Aankomende zondag staat een zinderend duel op het programma: de dames 1 van de club spelen een derby tegen V&L uit Geleen. 

Lees meer >

11/12 2017

Nieuwe partnerorganisatie: BCL Instituut

Met ingang van 1 december 2017 participeert Thaeles in het BCL Instituut. Deze organisatie – opgericht door Gerjanne Dirksen – is dé autoriteit op het gebied van breinleren. Gerjanne blijft inhoudelijk betrokken bij het BCL Instituut, Thaeles gaat de komende tijd de samenwerking verder uitbouwen.

Lees meer >

06/12 2017

Hoge score Blik op Werk

80% van onze klanten is zeer tevreden en 15% tevreden over de dienstverlening van Thaeles. Dat blijkt uit de periodieke audit van Blik op Werk.

Lees meer >

07/12 2017

Iedereen heeft recht op een veilige werkplek

Wie de afgelopen weken niets heeft meegekregen van alle #metoo schandalen, heeft onder een steen geleefd. En wie denkt dat seksuele intimidatie iets is dat zich beperkt tot Hollywoodkringen heeft het mis. Helaas zien we ook dat op de werkplek nog weleens sprake is van seksuele discriminatie of andere vormen van ongewenst en onbehoorlijk gedrag als pesten of discriminatie. Daarom is het goed om te weten dat in de Arbowet is geregeld dat de werkgever haar medewerkers dient te beschermen tegen ongewenste omgangsvormen en preventief beleid voert.

Lees meer >
<
>
Alle nieuws-items >