22.05.2018

Vacature Assessment Psycholoog (ZZP)

Wij hebben een vacature voor een Assessment Psycholoog die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring invulling gaat geven.

Bedrijfsprofiel

Sinds 2003 verzorgt Thaeles, als onderdeel van haar dienstverlening, met veel succes ontwikkel- en selectieassessments voor profit en non-profit organisaties.  Thaeles is een klantgerichte organisatie die op maat diensten levert bij haar opdrachtgevers en staat voor een heldere, daadkrachtige en no-nonsense aanpak. Onze opdrachtgevers vragen en krijgen het beste van ons!

 

Assessment Psycholoog (ZZP)

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een assessment psycholoog. De psycholoog die wij zoeken, beschikt bij voorkeur over de nodige praktijkervaring en is het liefst aangesloten bij het NIP. Je bent medeverantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van onze assessmentdienstverlening.

Je inventariseert de klantvraag en bepaalt op basis daarvan de invulling van het ontwikkel- of selectieassessment. Hierbij interpreteer je de psychologische testen, voert competentiegerichte interviews uit, gaat dieper in op het opleidings- en arbeidsverleden van de kandidaat en zet bijvoorbeeld rollenspelen in om de geschiktheid of ontwikkelbaarheid van de kandidaat te kunnen toetsen. Je bespreekt de testresultaten met de kandidaat met als doelstelling een objectief beeld te geven van de competenties, aandachts- en ontwikkelpunten. Vervolgens zorg je voor een heldere rapportage die je eventueel bij onze opdrachtgevers toelicht. 

 

Thaeles biedt:

Vooral veel professionele vrijheid en werkplezier binnen een gevarieerde klantenkring. Met onze kwaliteitsproducten richten wij ons op de ontwikkeling en groei van individuen en organisaties en daar maak jij deel van uit.

Voor deze vacature is een periodieke inzet voorzien op basis van ZZP.

 

Regio

Limburg Zuid met inzet vanuit onze vestiging in Sittard. Inzet op andere locaties in de regio is bespreekbaar.

 

Reageren vacature Assessment Psycholoog (ZZP)

Belangstelling? Dan komen we graag met je in contact. Jouw reactie mag bij ons binnenkomen via info@thaeles.nl Wil je vooraf wat meer informatie, bel dan met 077-4650785 en vraag naar Rob Hüskens of Henk Lamers.

 

Meer nieuws

16/07 2018

Tevredenheidscijfer Blik op Werk gestegen naar 8.3

Over de meetperiode juli 2017 tot en met maart 2018 scoren we qua tevredenheid 8,3 waarmee we beduidend hoger scoren dan het landelijk gemiddelde dat op 7,7 ligt.

Lees meer >

25/05 2018

Nieuwe openstelling ESF-regeling duurzame inzetbaarheid

In juni is het mogelijk om nieuwe subsidie-aanvragen in te dienen voor de ESF-regeling duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

09/02 2018

Erkend Leerbedrijf

Thaeles mag zich sinds afgelopen week 'erkend leerbedrijf' noemen. Dit betekent dat we nu ook stageplaatsen mogen bieden aan MBO-studenten. De erkenning geldt voor de opleiding 'commercieel binnendienst' en 'junior accountmanager'. De eerste stagiair gaat binnenkort al van start. 

Lees meer >

09/01 2019

Q&A: de 5 belangrijkste vragen over de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45Plussers

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur.

Lees meer >

20/12 2017

Oud-collega maakt wereldreis op de fiets

In het Eindhovens Dagblad verscheen afgelopen week een mooi interview met onze oud-collega Ellen van Eijzeren en haar partner Pim Schnitker. 

Lees meer >

20/12 2017

Thaeles wedstrijdsponsor van Limburgse handbalderby

Thaeles is al jaren trotse sponsor van Cabooter HandbaL Venlo. Aankomende zondag staat een zinderend duel op het programma: de dames 1 van de club spelen een derby tegen V&L uit Geleen. 

Lees meer >

11/12 2017

Nieuwe partnerorganisatie: BCL Instituut

Met ingang van 1 december 2017 participeert Thaeles in het BCL Instituut. Deze organisatie – opgericht door Gerjanne Dirksen – is dé autoriteit op het gebied van breinleren. Gerjanne blijft inhoudelijk betrokken bij het BCL Instituut, Thaeles gaat de komende tijd de samenwerking verder uitbouwen.

Lees meer >

06/12 2017

Hoge score Blik op Werk

80% van onze klanten is zeer tevreden en 15% tevreden over de dienstverlening van Thaeles. Dat blijkt uit de periodieke audit van Blik op Werk.

Lees meer >

07/12 2017

Iedereen heeft recht op een veilige werkplek

Wie de afgelopen weken niets heeft meegekregen van alle #metoo schandalen, heeft onder een steen geleefd. En wie denkt dat seksuele intimidatie iets is dat zich beperkt tot Hollywoodkringen heeft het mis. Helaas zien we ook dat op de werkplek nog weleens sprake is van seksuele discriminatie of andere vormen van ongewenst en onbehoorlijk gedrag als pesten of discriminatie. Daarom is het goed om te weten dat in de Arbowet is geregeld dat de werkgever haar medewerkers dient te beschermen tegen ongewenste omgangsvormen en preventief beleid voert.

Lees meer >
<
>
Alle nieuws-items >