Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Wellicht herkenbaar: op je werk willen ze je stimuleren om een aantal vaardigheden te verbeteren of om een nieuwe rol op te pakken. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het invullen van een nieuwe (leidinggevende) rol, communicatie, assertiviteit, samenwerking of persoonlijke profilering. Kortom aanleidingen genoeg om te bekijken hoe je de vaardigheden eigen kunt maken en waar je houding kunt versterken of verbeteren.  

Dat vraagt volgens ons om een aanpak waarmee je morgen in de praktijk verder kunt. Het ontwikkelen van vaardigheden is natuurlijk prima te realiseren door het volgen van training en opleiding maar kan ook, en vaak effectiever, via coaching in een persoonlijk ontwikkeltraject. Op die manier koppelen we het coachtraject aan jouw dag-dagelijkse praktijk. Dat is ook de manier waarop we persoonlijke ontwikkeling binnen Thaeles vorm geven, met coaching op maat.

Meer informatie?

individuele coaching

De aanleidingen om gebruik te maken van individuele coaching kunnen zeer divers zijn. Wellicht is er behoefte aan verandering van gedrag en houding, verbeteren van communicatie, samenwerken met collega's, omgaan met stress, persoonlijke effectiviteit, persoonlijk functioneren of lopen de dingen gewoon niet zoals je zou willen. Individuele coaching is op die momenten een effectief instrument om even een pas op de plaats te maken en specifieke aandacht te schenken aan het vraagstuk dat je wil oppakken

Met de vraag en situatie als uitgangspunt werken je met een ervaren coach op basis van ca. 6-8 gesprekken samen aan de coachingsvraag. We gebruiken daarbij diverse methodieken en instrumenten om jouw vraag op maat te bedienen. Samen met jou bepalen we de inzet van het instrumentarium en de omvang naar aanleiding van onze kennismaking. Het coachprogramma daarna heeft eigenlijk maar één doel: praktische bagage verzamelen, nieuwe inzichten opdoen en middelen in handen krijgen om werk nog leuker te maken of beter en zelfverzekerder uit te voeren.

Bij onze coachprogramma's werk je samen met een ervaren en gecertificeerde coach die het gehele programma met je zal doorlopen. 

 

Preventieve coaching bij EP:Tummers

“Gelukkig stond mijn werkgever open voor een gesprek”

Preventieve coaching bij EP:Tummers

Lees de casus >
Hoera Kindercentra

“Het assessment gaf ons een nog realistischer beeld van wat onze medewerkers kunnen en vooral willen. Een mooi uitgangspunt voor een organisatie die haar medewerkers ruimte en mogelijkheden wil bieden.”

Hoera Kindercentra

Lees de casus >
Peter Meuter

"Weet je niet waar je moet beginnen? Bel Thaeles maar… die helpen je fantastisch.”

Peter Meuter

Lees de casus >