Dienstverlening

Ontwikkelingen en veranderingen in het werk zijn van alle dag. Als wij onze blik richten op de huidige maatschappij dan lijkt verandering en noodzaak te ontwikkelen soms nog de enige constante. Voor jou als werkgever zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. Toch bepaal je in belangrijke mate zelf hoe succesvol je kunt inspelen op toekomstige veranderingen. 

Iedereen kan er mee te maken krijgen. De bedrijfsactiviteiten nemen af en je moet wellicht reorganiseren. Je medewerker zit niet op de goede plek of gezondheid dwingt je medewerker om naar ander werk om te kijken. Wellicht wil je medewerkers of teams verder ontwikkelen? Dat zijn de momenten dat je samen met een ervaren adviseur aan de slag kunt om jouw vraag op te pakken en op zoek te gaan naar een passende oplossing.

Waar kunnen we jou mee ondersteunen?

Geen individu of werknemer is hetzelfde en daarom is onze dienstverlening altijd maatwerk. Maar wellicht ben je op zoek naar:

Outplacement en van Werk naar Werk

Loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling

Arbeidsdeskundig onderzoek & re-integratie Tweede Spoor

Coaching en bedrijfspsycholoog

Assessments

Organisatie- en teamontwikkeling

Duurzame inzetbaarheid

SLIM-subsidie

Ontwikkeladvies

Preventieve coaching bij EP:Tummers

“Gelukkig stond mijn werkgever open voor een gesprek”

Preventieve coaching bij EP:Tummers

Lees de casus >
Hoera Kindercentra

“Het assessment gaf ons een nog realistischer beeld van wat onze medewerkers kunnen en vooral willen. Een mooi uitgangspunt voor een organisatie die haar medewerkers ruimte en mogelijkheden wil bieden.”

Hoera Kindercentra

Lees de casus >
Peter Meuter

"Weet je niet waar je moet beginnen? Bel Thaeles maar… die helpen je fantastisch.”

Peter Meuter

Lees de casus >