Loopbaancoaching en ontwikkeladvies

Maak via LimburgLeert gebruik van de regeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk en investeer nu met subsidie in de persoonlijke groei van jouw medewerkers!

Vanaf nu kunnen Limburgse werkgevers via LimburgLeert.nl gebruik maken van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. De komende 12 maanden worden er aan Limburgse medewerkers ruim 7.000 ontwikkeladviezen en scholingen aangeboden tegen hoge kortingen. Wij zijn geselecteerd als een van de uitvoerders om voor Limburgse werknemers de volgende trajecten uit te voeren:

Persoonlijk ontwikkeladvies
Op basis van persoonlijke ontwikkeladviesgesprekken en een arbeidsmarktscan krijgt jouw medewerker meer inzicht in zijn eigen persoonsprofiel. Denk hierbij aan competenties, kwaliteiten en vaardigheden.

Elke deelnemende werknemer krijgt 4 uur gesprekstijd bij een erkend loopbaanadviseur. De inhoud van deze gesprekken wordt individueel bepaald en gaat primair over hun rol binnen jouw bedrijf. Het traject wordt afgerond met het ontwikkeladvies waarin de concrete stappen en acties worden geformuleerd die jouw medewerker kan gaan zetten.

Loopbaancoaching (begeleidingsactiviteit)
Dit persoonlijk traject is gericht op het behouden van het huidig werk of het verkrijgen van ander werk voor de deelnemer. Elke deelnemende werknemer wordt begeleid door een erkend loopbaanadviseur en omvat een of meer van de volgende activiteiten: Advisering, Coaching, Organiseren en Bemiddeling. We bieden zowel kort- als langdurige begeleidingsactiviteiten aan.

Waarom investeren in je medewerkers belangrijk is
Een leven lang ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in de huidige arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt verandert namelijk continu en goed opgeleide medewerkers kunnen zich makkelijker aanpassen. Een win-win situatie. Verbreed de kennis en vaardigheden van je medewerkers en zo de kwaliteit die jouw bedrijf kan leveren.

Gratis Mijn LimburgLeert account
Ter ondersteuning krijgt elke deelnemer gratis een persoonlijk Mijn LimburgLeert account. Deze blijft ook na het traject beschikbaar voor de deelnemer, inclusief allerlei gratis workshops, eLearnings en tools. Ongeacht welk traject de deelnemer doorloopt. Zo geven we invulling aan een ‘leven lang ontwikkelen’ en duurzame inzetbaarheid.

De voorwaarden
In tegenstelling tot de eerdere regelingen van “Nederland Leert door” waar dit project een afgeleide van is, kunnen enkel werknemers, werkzaam bij Limburgse bedrijven hier gebruik van maken. Een ander verschil is dat naast een aanzienlijk subsidiebedrag de werkgever ook een (beperkte) financiële bijdrage moet leveren. De hoogte van deze financiële bijdrage hangt af van het soort traject dat wordt afgenomen. Voor de deelnemende werknemer is het aanbod gratis. Let op! De subsidie wordt alleen verleend als het traject volledig wordt afgerond door de medewerker. 

Maak NU gebruik van de regeling en meld ook jouw medewerkers aan!
Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw medewerkers kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Wil je meer informatie over LimburgLeert of het volledige aanbod bekijken? Ga dan naar limburgleert.nl.

Over LimburgLeert
LimburgLeert is een platform waar Limburgers terecht kunnen voor een groot aanbod online cursussen, opleidingen en loopbaanadvies. Door middel van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk kunnen er tegen gereduceerde tarieven volledige trajecten aangeboden worden. De aanvraag voor de subsidie NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk is aangevraagd door de LWV en de coöperatie Leo Loopbaan.

Meld u nu aan!