“Sterk staan door regie te houden

Hans Nooijen

Register Casemanager

"Als register casemanager Rccm® help ik met vragen over regelgeving op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast adviseer ik over wettelijke verplichtingen en de financiële voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Ik ben ook een schakel tussen alle belanghebbenden en zorg voor aansturing zonder hun verantwoordelijkheden over te nemen.

Mijn startpunt is de situatie en alle partijen die hierin een rol spelen. Met een analyse van de feiten en omstandigheden gaan we gezamenlijk de vraag- of probleemstelling in kaart te brengen. Hierbij maken we gebruik van verschillende scenario’s in combinatie met praktische oplossingen. Hierdoor ben je beter in staat om de regie te behouden en een wel overwogen keuze te maken.

Ik ben werkzaam voor verschillende opdrachtgevers in het MKB in de regio Noord- en Midden Limburg en sta ingeschreven in het beroepsregister van de RNVC om mijn kennis actueel te houden. Ik streef naar integriteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en openheid tegenover alle betrokkenen. In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek, lees biografieën en kijk graag naar voetbal. Ook ben ik sinds kort gestart met tennis en vind het leuk om te wandelen."

Contactgegevens

06-24088606
hans.nooijen@thaeles.nl
Hans Nooijen

Neem contact op met Hans

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen