Young HR Profs Live

De Young HR Professionals | Kennis & Netwerkclub 

De naam doet het al vermoeden, het gaat om een kennis & netwerkclub van jonge HR professionals. Twee-maandelijks bespreken zij online (actuele) casuïstiek waarover met mede HRM-ers wordt gediscussierd en van gedachten gewisseld. Het doel hierbij: kennis delen, van ervaringen wisselen en een eigen HR netwerk vergroten.

De Young HR Professionals is enkel bedoeld voor de (jonge) HR medewerker. Je staat nog aan de start van je HR carrière of hebt net een tweede stap gemaakt en wilt graag actief deelnemen aan deze club met alleen maar vakgenoten in (ongeveer) dezelfde carrière- en leeftijdsfase. Naast de online bijeenkomsten, wordt er 1 of 2 keer per jaar een 'Live Event' georganiseerd, waarbij voor deze groep op onze locatie in Eindhoven gedurende een dagdeel kennissessie / workshop worden organiseren. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deze bijeenkomsten worden verzorgd begeleid door onze Adviseurs/Coaches.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Gijs Wullems via gijs.wullems@thaeles.nl

 

Wij vragen van jou: 

  • dat je online aanwezig kunt zijn;
  • de ene keer ben je actief luisteraar, de andere keer deelnemer (naargelang het onderwerp je aanspreekt of je iets te melden hebt);
  • 1 x per jaar een 'live' bijeenkomst, een dagdeel in Eindhoven op onze locatie waarbij we een kennissessie/workshop/borrel organiseren. Waar we je graag persoonlijk ontvangen.

De eerste online bijeenkomst staat 1 december gepland (van daaruit wordt 2 maandelijks een agenda verzoek verstuurd, vooruit gepland tot eind 2023) en op 6 april 2023 organiseren we de middag in Eindhoven. Mijn vraag, heb jij interesse om daaraan deel te nemen? Zoja, dan hoor ik dat graag van je en ontvang je van mij de uitnodiging voor de eerstvolgende online bijeenkomst.

Datum: 17-10-2024
Locatie: Hofstraat 187, Eindhoven
Starttijd: 15.00
Eindtijd: 17.00