Verzuimcafé Baarlo

Herken je dat? Je hebt een verzuimcasus en je twijfelt of je wel de juiste stappen hebt doorlopen, of het loopt niet helemaal lekker in de casus en wat zijn nu de mogelijkheden die je nog hebt?  Juist op zo’n moment zou het fijn zijn om met iemand te sparren over jouw casus. Iemand die je op weg helpt of het vanuit een andere invalshoek bekijkt. Of juist met voorbeelden uit andere organisaties. Hoe gaan zij daarmee om? Lijkt dat jou wat, om verder geholpen te worden in jouw specifieke casus? Of te horen hoe dat bij andere organisaties zit?

Dan hebben wij goed nieuws! Binnenkort organiseren we “Thaeles Verzuim Café | Hét platform om al je verzuimcasuïstiek te bespreken.  

Jij hebt een casus die je wilt bespreken, wij zorgen voor experts op gebied van verzuim en re-integratie, denk aan de Casemanager, Arbeidsdeskundige, Re-integratieadviseur en/of Bedrijfsarts. Kom jij ook? Kies hieronder voor de datum en locatie van het Thaeles Verzuim Café die jou het beste uitkomt. En laat ons weten of jij (en/of een van je collega's) erbij bent. 

Wil je vooraf je casus delen? Dat kan! Dan kunnen onze experts zich alvast inlezen.

We starten om 15.30 uur. Vanaf 15.00 uur ben je welkom om binnen te lopen. 

Datum: 16-11-2023
Locatie: Thaeles Baarlo (Grotestraat 41, Baarlo)

Aanmelden