Aanstellingskeuringen

Veiligheid staat voorop

Thaeles Arbo staat ook klaar om te helpen bij medische keuringen in sollicitatieprocedures. Zulke aanstellingskeuringen zijn legitiem wanneer de gezondheid van de kandidaat-werknemer van cruciaal belang is voor de functie, zoals bij het selecteren van bijvoorbeeld offshore-medewerkers of chauffeurs die een rijbewijskeuring nodig hebben. Werkgevers en (potentiële) werknemers kunnen bij Thaeles Arbo terecht voor deze keuringen.

Wij nemen alle zorgen rondom de onderzoeken en keuringen weg en zorgen voor een correcte, volledig geanonimiseerde afhandeling van de resultaten. Met praktisch advies voor zowel de organisatie als de medewerkers werken we samen aan een veilige en gezonde werkomgeving, zowel nu als in de toekomst.

Wil je meer weten over aanstellings- of rijbewijskeuringen van Thaeles Arbo? Bel of mail ons of neem contact op via het contactformulier.

Aanstellingskeuringen


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.