Gezondheid werknemers, basis voor groei

Als werkgever ben je vanuit de Arbowet verplicht om je medewerkers periodiek een gezondheidsonderzoek aan te bieden. Maar deze onderzoeken zijn meer dan alleen een verplichting. Ze bieden waardevolle inzichten in de gezondheid van jou en je team en kunnen helpen bij het bevorderen van een gezondere levensstijl en een veiligere werkomgeving.

Bij Thaeles Arbo staan we klaar om je te helpen bij het uitvoeren van deze onderzoeken en om praktische adviezen te bieden.

  • Het Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) richt zich op werkgerelateerde risico's, zoals gedefinieerd in je RI&E. Het helpt bij het opsporen van mogelijke gezondheidsschade veroorzaakt door deze arbeidsrisico's.

  • Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) gaat verder en kijkt naar de algehele gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Door proactief te handelen bij mogelijke risico's, verbeteren we de gezondheid van je medewerkers en voorkomen we mogelijk verzuim.

Investeer in de gezondheid en het welzijn van je team en laat je bedrijf groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie of om deze waardevolle onderzoeken te plannen

Gezondheid werknemers, basis voor groei


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.