Verzuimabonnementen

Regie op verzuim in eigen hand

Bij Thaeles Arbo heb jij de regie in handen als het gaat om het aanpakken van verzuim in jouw organisatie. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Wil je meer zekerheid en inzicht in de arbokosten en wil je graag de casemanager in het pakket hebben? Of heb je een laag verzuimpercentage en past ons voordelige instaptarief wellicht beter bij jouw situatie? Misschien overweeg je om iets langer te wachten voordat je Thaeles Arbo inschakelt? Wat je ook besluit, wij garanderen altijd onze persoonlijke service bij jou in de buurt. Onze specialisten zijn er om jou met hun expertise bij te staan.

Je kunt bij ons kiezen voor het Basis of het Plus pakket met in elk pakket twee varianten qua opvolgtijd.
 

Thaeles Arbo Basis

Met dit pakket ben je aangesloten bij de gecertificeerde arbodienst Thaeles Arbo en voldoe je aan de Arbowet. Alle activiteiten die we uitvoeren in het kader van verzuimbegeleiding van je medewerker worden op basis van verrichtingen in rekening gebracht. Je bepaalt zelf het moment dat we voor het eerst in actie komen; dit kan zijn tussen dag 4-7 of eind week 2.
 

Thaeles Arbo Plus:

In aanvulling op ons basispakket zijn in het Plus pakket ook alle contactmomenten van onze casemanager in het kader van verzuimbegeleiding meegenomen (exclusief vervolgspreekuren door de casemanager taakdelegatie). Ook hier kun je het moment kiezen wanneer we in actie komen. Je hebt de keuze tussen dag 4-7 of eind week 2.

Verzuimabonnementen


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.