Verzuimbegeleiding

Partner voor herstel en re-integratie

Voor veel werkgevers, leidinggevenden en werknemers brengt verzuimbegeleiding vaak veel onzekerheid en wettelijke verplichtingen met zich mee. Weinigen zijn van nature 'experts' op dit gebied. Daarom staat Thaeles Arbo voor je klaar om te helpen met alle facetten van verzuimbegeleiding.

Bij Thaeles Arbo begeleiden we zowel leidinggevenden als medewerkers door het verzuimtraject. We zorgen ervoor dat iedereen op één lijn zit en actief werkt aan een succesvolle re-integratie binnen het bedrijf. Onze toegewijde experts stellen een doordacht re-integratieplan op en voeren dit gezamenlijk uit. Samen zetten we alles op alles om weer aan het werk te kunnen.

Een van de uitdagingen is het blijvende tekort aan bedrijfsartsen, wat kan leiden tot langere wachttijden voor consulten of opvolggesprekken met zieke medewerkers. Thaeles Arbo heeft daarom, naast eigen bedrijfsartsen, een team van casemanagers taakdelegatie. Zij houden nauw contact met de superviserende bedrijfsarts. De bedrijfsarts blijft eindverantwoordelijk en houdt toezicht op de gedelegeerde taken. Onze casemanagers taakdelegatie zijn deskundig opgeleid en worden regelmatig getoetst in de taken die aan hen zijn gedelegeerd. Ze zorgen ervoor dat de opdrachten worden uitgevoerd volgens de expertise van de bedrijfsarts.Ook houdt de bedrijfsarts zelf bijvoorbeeld meer tijd over om aandacht te besteden aan speciale en complexe problemen. En aan waardevolle taken naast verzuimbegeleiding, zoals preventie en advies.

In dagelijks overleg worden lopende zaken besproken, waarbij de bedrijfsarts de koers bepaalt. Het team van casemanagers en bedrijfsartsen van Thaeles Arbo heeft als doel een voorspoedig herstel en een succesvolle terugkeer naar de werkvloer. Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.