16.04.2019

Vacature: A&O Psycholoog/adviseur (min. 24 uur per week)

Wij hebben een vacature voor een A&O Psycholoog die deze expertrol met enthousiasme en vanuit ervaring gaat invullen Thaeles geeft je de mogelijkheid een veelzijdige ‘eigen praktijk’ op te bouwen bij diverse opdrachtgevers. Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor persoonlijk ondernemerschap en eigen initiatief.

Functieomschrijving

Als A&O Psycholoog treed je op als adviseur voor opdrachtgevers en medewerkers bij HR-vraagstukken in de breedste zin van het woord. Assessments uitvoeren is een onderdeel van je werk. Maar je bent ook staat om je werkzaamheden te verleggen naar andere expertisegebieden zoals bijvoorbeeld re-integratie bij verzuim en (team)ontwikkeling.

Je levert een inhoudelijke en commerciële bijdrage aan de verdere ontwikkeling onze dienstverlening. Voor relaties ben je een professionele partner, zowel in advisering als in uitvoering. Je bent in staat om voor een breed scala aan klanten en opdrachtgevers te werken, zowel projectmatig als individueel. Daarbij kun je moeiteloos verschillende rollen vervullen, waaronder die van assessor, adviseur en relatiebeheerder.

Thaeles geeft je de mogelijkheid een veelzijdige ‘eigen praktijk’ op te bouwen bij diverse opdrachtgevers. Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor persoonlijk ondernemerschap en eigen initiatief. Vanzelfsprekend bieden we je een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring, aangevuld met marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.   

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je al de nodige praktijkervaring opgedaan. Adviserend verkopen en het verder uitbouwen van nieuwe en bestaande klantrelaties is voor jou zuurstof in je baan. Signalen en klantvragen vertaal je naar praktische oplossingen in samenspel met je collega adviseurs. Van nature ben je een netwerker die er plezier in heeft nieuwe verbindingen aan te gaan en het vertrouwen te winnen. Voor het succesvol uitoefenen van deze rol verwachten wij dat je het volgende meebrengt:

  • Je hebt al enige ervaring met het uitvoeren van selectie- en ontwikkelassessments
  • Een gezonde dosis energie, humor en enthousiasme
  • Je bent initiatiefrijk, ondernemend en gedreven waarbij je de klant centraal stelt
  • Een afgeronde WO opleiding A&O psychologie
  • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week

Bedrijfsprofiel

Thaeles, opgericht in 2003, is een sterke HR businesspartner, actief waar mens, werk, ontwikkeling en verandering elkaar raken. Op dit snijvlak werken we aan nieuw perspectief; passend voor organisaties en medewerkers. Onze adviseurs (met zeer uiteenlopende achtergronden zoals HRM, loopbaanadvies, psychologie en bedrijfskunde), bieden een verfrissende maar ook nuchtere kijk op het functioneren, inzetbaar en betrokken blijven van medewerkers. Zowel binnen functies, teams alsook organisaties. Ze zijn deskundige sparringpartners die – soms ook met een kritische blik -  de verandering en ontwikkeling van organisaties, teams en individuen begeleiden en stimuleren.

We staan dicht bij onze opdrachtgevers, letterlijk en figuurlijk. We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak het resultaat van onze dienstverlening ten goede komt. Onze adviseurs werken in de hele regio vanuit onze locaties in Baarlo, Eindhoven, Malden en Sittard.

Meer weten of reageren?

Neem contact op met Rob Hüskens

 

Meer nieuws

11/04 2019

We hebben iets moois voor je: met trots presenteren we de eerste uitgave van 'Wijzer in Werk & Ontwikkeling', een online magazine boordevol interessante artikelen over thema's als organisatie- en teamontwikkeling, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en verzuim en nog veel meer.

Lees meer >

16/07 2018

Tevredenheidscijfer Blik op Werk gestegen naar 8.3

Over de meetperiode juli 2017 tot en met maart 2018 scoren we qua tevredenheid 8,3 waarmee we beduidend hoger scoren dan het landelijk gemiddelde dat op 7,7 ligt.

Lees meer >

25/05 2018

Nieuwe openstelling ESF-regeling duurzame inzetbaarheid

In juni is het mogelijk om nieuwe subsidie-aanvragen in te dienen voor de ESF-regeling duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

09/02 2018

Erkend Leerbedrijf

Thaeles mag zich sinds afgelopen week 'erkend leerbedrijf' noemen. Dit betekent dat we nu ook stageplaatsen mogen bieden aan MBO-studenten. De erkenning geldt voor de opleiding 'commercieel binnendienst' en 'junior accountmanager'. De eerste stagiair gaat binnenkort al van start. 

Lees meer >

09/01 2019

Q&A: de 5 belangrijkste vragen over de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45Plussers

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur.

Lees meer >

20/12 2017

Oud-collega maakt wereldreis op de fiets

In het Eindhovens Dagblad verscheen afgelopen week een mooi interview met onze oud-collega Ellen van Eijzeren en haar partner Pim Schnitker. 

Lees meer >

20/12 2017

Thaeles wedstrijdsponsor van Limburgse handbalderby

Thaeles is al jaren trotse sponsor van Cabooter HandbaL Venlo. Aankomende zondag staat een zinderend duel op het programma: de dames 1 van de club spelen een derby tegen V&L uit Geleen. 

Lees meer >

11/12 2017

Nieuwe partnerorganisatie: BCL Instituut

Met ingang van 1 december 2017 participeert Thaeles in het BCL Instituut. Deze organisatie – opgericht door Gerjanne Dirksen – is dé autoriteit op het gebied van breinleren. Gerjanne blijft inhoudelijk betrokken bij het BCL Instituut, Thaeles gaat de komende tijd de samenwerking verder uitbouwen.

Lees meer >

06/12 2017

Hoge score Blik op Werk

80% van onze klanten is zeer tevreden en 15% tevreden over de dienstverlening van Thaeles. Dat blijkt uit de periodieke audit van Blik op Werk.

Lees meer >

07/12 2017

Iedereen heeft recht op een veilige werkplek

Wie de afgelopen weken niets heeft meegekregen van alle #metoo schandalen, heeft onder een steen geleefd. En wie denkt dat seksuele intimidatie iets is dat zich beperkt tot Hollywoodkringen heeft het mis. Helaas zien we ook dat op de werkplek nog weleens sprake is van seksuele discriminatie of andere vormen van ongewenst en onbehoorlijk gedrag als pesten of discriminatie. Daarom is het goed om te weten dat in de Arbowet is geregeld dat de werkgever haar medewerkers dient te beschermen tegen ongewenste omgangsvormen en preventief beleid voert.

Lees meer >
<
>
Alle nieuws-items >