Loopbaanadvies

Haal het beste uit jezelf en uw medewerkers

Organisatie en medewerkers staan natuurlijk niet stil. Het is een uitdaging om de ambities en ontwikkeling van individuele medewerkers uit te lijnen met de ontwikkeling van de organisatie. Het gaat ’t daarbij om kennis, maar bovenal om competenties en vaardigheden. Thaeles heeft diverse programma's en instrumenten om de kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers in kaart te brengen én om er voor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen: van tests en assessments tot coaching en training. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dient werknemer en werkgever. U haalt immers optimaal rendement uit menselijk kapitaal én bent – door te investeren in talent – in staat om de juiste mensen te blijven boeien en aan u te binden.

Daarom zijn onze advies- en ontwikkeltrajecten standaard voorzien van:

 • Een traject en programma's op maat en voorzien van gevalideerd (online) instrumentarium 
 • Uitvoering door een ervaren en gecertificeerd adviseur of psycholoog
 • Een stimulerende combinatie van individueel onderzoek (test en assessment) en coaching.
 • 24/7 toegang tot ons loopbaanportaal Pyxida en bijbehorend instrumentarium
 • intensieve contacten met vaste adviseur, zowel fysiek als online
 • Een stevig appel op de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker; samen boeken we de optimale vooruitgang.
 • Heldere rapportages en een gedegen terugkoppeling.

 

Veel voorkomende vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

 • Als werknemer wil ik een nieuwe stap maken in mijn carrière. Waar liggen mijn mogelijkheden?
 • Hoe kunnen we onze young professionals aan de organisatie binden?
 • Hoe zijn de talenten van medewerkers te vertalen naar een uitdagende loopbaan binnen onze organisatie?
 • Wij denken dat deze medewerker promotie kan maken, maar deze twijfelt zelf. Kunnen jullie met behulp van coaching verder helpen?
 • Kan ik in de toekomst mijn functie nog op een goede manier uitoefenen. Waar moet ik mij op ontwikkelen?

Meer informatie?

Ontwikkeladvies

Misschien neemt de loopbaan van de medewerker een andere wending dan u zich ervan had voorgesteld. Wat kunt u dan doen om dit te beïnvloeden ? Iedereen - van young professional tot doorgewinterde senior - heeft weleens de behoefte om stil te staan bij dergelijke loopbaanvragen. Met een compact coachings-traject en vragenlijsten beschikt de medewerker in korte tijd over neiuwe inzichten om een keuze te maken richting de eigen loopbaan, werkzaamheden en eventuele scholing.

Als het wat u betreft tijd is voor het opmaken van de balans en wellicht verandering, dan is gebruik van een loopbaan- of ontwikkeladvies een goede eerste stap. verder te lezen

Indien uw organisatie valt onder het A+O fonds Rijk dan kunnen rijksambtenaren gebruik maken van het loopbaanadvies rijksambtenaren aan te vragen bij dit fonds. Meer informatie

Loopbaanonderzoek

Daar waar het ontwikkeladvies een korte interventie is om een ontwikkelvraag op te pakken kan het natuurlijk zijn dat er sprake is van een omvangrijkere loopbaanvraag. Wij pakken deze vraag op middels een individueel traject van 6-8 bijeenkomsten met onze loopbaanadviseur inclusief een ruime set testen, vragenlijsten en onderzoek. Een loopbaanonderzoek is met name geschikt voor het (preventief) bepalen van een toekomstige koers, volgende stap in de loopbaan, mogelijke beroepsmatige verandering en omscholing.

Preventieve coaching bij EP:Tummers

“Gelukkig stond mijn werkgever open voor een gesprek”

Preventieve coaching bij EP:Tummers

Lees de casus >
Hoera Kindercentra

“Het assessment gaf ons een nog realistischer beeld van wat onze medewerkers kunnen en vooral willen. Een mooi uitgangspunt voor een organisatie die haar medewerkers ruimte en mogelijkheden wil bieden.”

Hoera Kindercentra

Lees de casus >
Peter Meuter

"Weet je niet waar je moet beginnen? Bel Thaeles maar… die helpen je fantastisch.”

Peter Meuter

Lees de casus >