Loopbaan en persoonlijke ontwikkeling

Haal het beste uit uw medewerkers

Uw organisatie staat niet stil en als medewerker doet u dat natuurlijk ook niet. Het is een uitdaging om de ambities en ontwikkeling van individuele medewerkers uit te lijnen met de ontwikkeling van uw organisatie. Natuurlijk gaat ’t daarbij om kennis, maar bovenal om competenties en vaardigheden. Thaeles heeft diverse instrumenten om de kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers in kaart te brengen én om er vervolgens voor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen: van tests en assessments tot coaching en training. Persoonlijke ontwikkeling dient uw werknemer maar ook u als werkgever. U haalt immers optimaal rendement uit menselijk kapitaal én bent – door te investeren in talent – in staat om de juiste mensen te blijven boeien en aan u te binden.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Thaeles ook echt persoonlijk. Geen standaard pakketje, maar een op elke vraag toegespitst plan; een stimulerende combinatie van individueel onderzoek, coaching, tests en assessment. Onze aanpak is concreet, actief en haalbaar. We doen een stevig appel op de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker; samen boeken we de optimale vooruitgang.

Veel voorkomende vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

  • Hoe kunnen we onze young professionals aan de organisatie binden?
  • Hoe zijn de talenten van medewerkers te vertalen naar een uitdagende loopbaan binnen onze organisatie?
  • Wij denken dat deze medewerker promotie kan maken, maar deze twijfelt zelf. Kunnen jullie met behulp van coaching verder helpen?
  • Als werknemer wil een nieuwe stap maken in mijn carrière. Waar liggen mijn mogelijkheden?

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers

Kan of wil ik dit werk tot mijn pensioen blijven doen? Waar ben ik echt goed in? Hoe kan ik me nog verder ontwikkelen? Het zijn heel logische vragen die elke medewerker zichzelf weleens stelt. Maar vooral voor oudere medewerkers kunnen dergelijke vragen urgenter worden. In 2019 kunnen alle werkenden van 45 jaar of ouder profiteren van een subsidieregeling die een ontwikkeladvies – een advies van een erkend loopbaanadviseur – vergoedt. Zo’n advies geeft inzicht en helpt u richting te geven aan uw loopbaan. De erkende loopbaanadviseurs van Thaeles kunnen zo’n ontwikkeladvies samen met u opstellen. Dat kost u helemaal niets.

Meer weten? Lees er hier meer over.

Loopbaanontwikkeling

De coaches van Thaeles verhelderen persoonlijke groeiambities, spiegelen deze aan bedrijfsdoelstellingen en geven aan wat nodig is om beide samen te brengen. Waar doelstellingen van een medewerker en uw bedrijf te ver uit elkaar blijken te liggen, aarzelen we niet om dit duidelijk te maken en op zoek te gaan naar alternatieven.

Ervaring leert dat loopbaanontwikkeling door Thaeles, in de vorm van een reeks consulten of loopbaantraject, een goede investering is voor de toekomst, van uw medewerker en voor uw bedrijf.

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Individuele aandacht voor groei en het ontwikkelen van vaardigheden om de performance te verbeteren of nieuwe uitdagingen in het werk aan te gaan vraagt om een aanpak waarmee u morgen in de praktijk verder kunt.

Dat is ook de manier waarop we coaching en ontwikkeling binnen Thaeles vorm geven. Met de vraag en situatie als uitgangspunten werken we op basis van een reeks consulten samen aan het versterken van houding, aanpassingen in gedrag en het opdoen van nieuwe vaardigheden. Met maar één doel: praktische bagage verzamelen en nieuwe inzichten opdoen om werk nog leuker te maken of beter uit te voeren.

Management development

Het succes van veranderprocessen staat of valt met de kennis, houding en gedrag van uw (middle) management. Met een gecombineerd MD programma van trainingen en individuele coaching brengen de adviseurs van Thaeles uw managers verder.

De programma's die wij aanbieden zijn maatwerkprogramma's, gericht op het ontwikkelen van specifieke competenties bij senior management, middle management en young potentials. De deelnemers verwerven nieuwe bedrijfskundige ervaring en werken tegelijkertijd aan persoonlijke groei, nieuwe leiderschapsvaardigheden en growth mindset. Input die meteen ingezet kan worden bij de ontwikkeling van uw bedrijf. Het resultaat? Managers excelleren (weer) in hun functioneren en laten persoonlijk (authentiek) leiderschap zien.  

Van werk naar ondernemerschap

Droomt iemand al jaren van een bedrijf, maar twijfelt hij aan zijn business concept of eigen kunnen? Thaeles begeleidt werknemers die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken; mensen die de wens hebben om hun eigen loopbaan een wending te geven en nu op eigen kracht een product of dienst in de markt willen zetten.

De experts van Thaeles helpen bij het aanscherpen van ideeën en plannen, maar ook bij het opstellen van een ondernemings- en marktbewerkingsplan. Gedurende het hele proces zit de ondernemer in spé aan het roer; het is immers zijn bedrijf. Onze adviseur met een brede kennis en een groot regionaal netwerk denkt mee en is van tijd tot tijd de advocaat van de duivel.

Munckhof Groep

“Thaeles is betrokken, zonder geitenwollensokken-gedoe.”

Munckhof Groep

Lees de casus >
Sint Maartenskliniek

“Thaeles gaat sterk uit van de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Niet pamperen, iemand direct in de actiemodus zetten.”

Sint Maartenskliniek

Lees de casus >
Omroep Brabant

“Thaeles levert maatwerk en kijkt heel nadrukkelijk naar wat het individu nodig heeft."

Omroep Brabant

Lees de casus >