Loopbaanadvies

Haal het beste uit jezelf

Organisaties en hun medewerkers staan nooit stil. Het is een uitdaging om de ambities en ontwikkeling van individuele medewerkers uit te lijnen met de ontwikkeling van de organisatie. Kennis is daarbij belangrijk maar inzicht in competenties en vaardigheden nog meer. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is van belang voor werknemer en werkgever. Je haalt immers optimaal rendement uit menselijk kapitaal én bent – door te investeren in talent – in staat om de juiste mensen te blijven boeien en aan de organisatie te binden. 

Werknemer 

Misschien wil je een nieuwe stap maken in je loopbaan en ben je benieuwd naar wat je allemaal in huis hebt en wat je daarmee kunt. Mogelijk zoek je in je huidige werk naar verdere ontwikkeling of scholing. Of je hebt goed zicht op wat je kunt maar wilt bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen. Allemaal prima aanleidingen om dan met een coach van Thaeles te bekijken hoe je dat gaat aanpakken. 

Werkgever

Als werkgever is het van belang te blijven evolueren en je medewerkers zijn key daarin. Thaeles biedt diverse programma's om de kwaliteiten van jouw medewerkers in kaart te brengen en te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen in relatie tot je organisatiedoelen. 

Onze aanpak 

  • Een traject en programma's op maat en voorzien van gevalideerde (online) vragenlijsten 
  • Uitvoering door een ervaren en gecertificeerd loopbaancoach of A&O psycholoog
  • Een stimulerende combinatie van individueel onderzoek en coaching.
  • 24/7 toegang tot ons loopbaanportaal Pyxida met bijbehorend instrumentarium
  • Intensieve contacten met vaste coach, zowel fysiek als online
  • Een stevig beroep op eigen verantwoordelijkheid als medewerker; samen boeken we de optimale vooruitgang.
  • Heldere rapportages en een gedegen terugkoppeling


Wil je graag meer informatie over onze loopbaanadviestrajecten? Stuur ons een mailtje, bel ons of vul hieronder het contactformulier in. Wij staan klaar om je verder te helpen!

Loopbaanadvies


Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Tevreden medewerkers zijn waardevolle medewerkers. En je bent sneller tevreden als je werk uitvoert dat je leuk vindt en dat bij je past. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan de regie over je eigen loopbaan en vraag een loopbaanscan en bijbehorend loopbaanadvies aan. 

Iedere rijksmedewerker heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Ben je rjiksambtenaar en wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies van Thaeles aan via het A+O fonds Rijk.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.