Ontwikkeladvies

Zelf de regie op je loopbaan

Ben je momenteel tevreden met je huidige baan, of overweeg je een nieuwe richting voor je loopbaan? n een voortdurend veranderend arbeidslandschap kunnen onzekerheden ontstaan. Kun je je huidige functie wel blijven uitoefenen tot aan je pensioenleeftijd? Is je huidige baan in de toekomst nog relevant en, nog belangrijker, maakt deze je tegen die tijd nog steeds gelukkig?  

Als je overweegt om een andere weg in te slaan in je loopbaan, is het belangrijk om je opties te verkennen. Loopbaanvragen, of je nu een young professional bent of een doorgewinterde expert, zijn universeel en verdienen aandacht.

Ons ontwikkeladvies helpt je om in korte tijd (4 tot 6 weken) antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan en samen maken we een ontwikkelplan waarmee je aan de slag kunt. Na je aanmelding nemen we contact met je op, kijken wat je vraag is en plannen we de adviesgesprekken. Wat mag je daarbij van ons verwachten?

 • Arbeidsmarktscan, competentie- en interessetest 
  Dat is ons vertrekpunt, de basis van jouw ontwikkelplan n.a.v. jouw concrete vraag.
   
 • Digitale loopbaanportaal Pyxida
  Je krijgt gedurende 12 maanden 24/7 toegang tot ons loopbaanportaal Pyxida inclusief de grootste landelijke databank voor beroepen en opleidingen.
   
 • Vaste coach
  Je krijgt meerdere sessies (in totaal tot) maximaal 4 uur met je vaste coach om je vraag te beantwoorden. Deze zijn zowel op locatie als online (via beeldbellen).
   
 • Persoonlijk ontwikkelplan
  In het laatste gesprek maken we samen het ontwikkelplan waarmee het ontwikkeladvies kan worden afgerond.


Wil je meer informatie over ons ontwikkeladvies? Stuur ons een mailtje, bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Wij staan klaar om je verder te helpen!

Ontwikkeladvies


Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Tevreden medewerkers zijn waardevolle medewerkers. En je bent sneller tevreden als je werk uitvoert dat je leuk vindt en dat bij je past. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Neem dan de regie over je eigen loopbaan en vraag een loopbaanscan en bijbehorend loopbaanadvies aan. 

Iedere rijksmedewerker heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Ben je rjiksambtenaar en wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies van Thaeles aan via het A+O fonds Rijk.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.