Teamcoaching en -ontwikkeling

Ontwikkel de medewerkers en creŽer het team

Bij Thaeles geloven we dat medewerkers de motor zijn achter de vooruitgang van je organisatie. En laten we eerlijk zijn, in deze tijd van constante verandering is meebewegen of zelf de koers bepalen gewoonweg een must. Klantwensen verschuiven, regels veranderen... "als je niet meedoet, mis je de boot."

Onze aanpak

Bij Thaeles zijn we de architecten van organisatie-, ontwikkelings- en veranderprocessen. Onze aanpak? Een krachtige cocktail van zakelijkheid, beleving, eenvoud, mens- én resultaatgerichtheid. We vinden de sweet spot tussen moeten, willen en kunnen. Eigenaarschap is hierbij ons toverwoord: als mensen uit zichzelf in actie komen, met het doel van de organisatie in het vizier, dan verloopt verandering soepeler en boeken we resultaten die écht blijven hangen.

Ons geheim

We zetten vol in op de eigen regie van medewerkers en laten eenieder begrijpen dat het kennen van elkaars persoonlijkheden, talenten en drijfveren nodig is om een team als een goed geoliede machine te laten draaien. En als klap op de vuurpijl krijgen we medewerkers enthousiast voor een cultuuromslag in houding en gedrag. Hoe we dat doen? Door managers en teamleiders te trainen in een coachende leiderschapsstijl en teams klaar te stomen voor zelfsturing.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van teamcoaching bij Thaeles? Stuur ons een mailtje, bel ons of gebruik het contactformulier hieronder. We staan klaar om jouw team naar nieuwe hoogten te tillen.

Teamcoaching en -ontwikkeling


Team Verandering

Organisaties die koers bepalen, veranderen. Maar veranderen je medewerkers met je mee? Thaeles brengt beweging. Bijvoorbeeld bij vraagstukken op het gebied van cultuur(verandering), zelfsturende teams, de ontwikkeling van eigenaarschap of leiderschap. 70% van de verandertrajecten mislukt in de implementatiefase. Doodzonde! De kracht van Thaeles ligt in de cruciale verbinding tussen organisatieadvies en de daadwerkelijke implementatie in de praktijk.

Team Training

Kan de samenwerking binnen jouw team beter? Is communicatie een aandachtspunt? Of worden individuele talenten onvoldoende benut? Dan heeft Thaeles daarvoor een set aan uitgekiende methoden tot haar beschikking, variërend van een individuele en teamscan (Profile Dynamics©), van werktafels en teamcoaching tot breinproof trainingsprogramma's die snel tot het gewenste resultaat leiden. Het inzichtelijk maken van de verscheidenheid van teamleden is vaak een eerste stap. Daarna leren teamleden ieders kracht te benutten en leggen we een basis voor een ontwikkelingsproces dat leidt tot een verbeterde teamprestatie. 

Zoek je naar praktische mogelijkheden om de kwaliteit van jouw management, teams en afdelingen te vergroten? Niet alleen op het gebied van kennis, maar vooral op het snijvlak van competenties, houding en gedrag? Informeer dan naar onze succesvolle mogelijkheden op het gebied van competentiegerichte trainingen zoals onderlinge communicatie, samenwerken, verbinden, omgaan met veranderingen, groeimindset, succesvol leidinggeven, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap.

Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.