Onze aanpak en werkwijze

Vitaal en Inzetbaar met Thaeles

Onze aanpak wordt door werknemers en werkgevers gekenmerkt als persoonlijk, toegewijd, no-nonsense en resultaatgericht. Centraal staat het besef dat iedere vraag uniek is, of deze nu een individueel of een collectief karakter heeft. De kern van onze aanpak ligt daarbij in:

Centraal verbindend: Vitaliteit en Inzetbaarheid 

Ons DNA is doordrenkt met een centraal verbindend thema: het bevorderen van vitaliteit en inzetbaarheid op onze drie pijlers – Werk, Ontwikkeling en Arbo. Ieder vraagstuk benaderen we als een unieke situatie die een specifieke aanpak vereist op het juiste werk- en denkniveau.

Onze expertise in actie

Wij putten uit een team van ervaren en gecertificeerde (loopbaan)coaches, psychologen, trainers, arbeidsdeskundigen, casemanagers en bedrijfsartsen. Elke opdracht wordt begeleid door een toegewijde contactpersoon en omvat een gevarieerd en intensief maatwerktraject, zowel fysiek als online.

Samenwerking en regie

Samen met de deelnemer(s) hebben we de regie over het proces, de uitvoering en de te bereiken doelen. Bij Thaeles moedigen we sterk eigenaarschap aan, gedreven door ons rotsvaste geloof in de kracht van deelnemers om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling. Onze aanpak profiteert optimaal van ons uitgebreide netwerk en omvat een solide en gevalideerd (online) instrumentarium dat toegankelijk is via ons eigen loopbaanportaal.

Heldere communicatie en nazorg

Wij voorzien in heldere rapportages en terugkoppeling (indien van toepassing) en bieden nazorg bij ieder afgesloten traject.

Kennismaking en maatwerk

Een traject bij Thaeles begint altijd met een kennismaking en het verkennen van de vraag. We stellen op basis van dat gesprek een op maat gemaakt plan op dat de grondslag vormt voor een succesvolle uitvoering met een gedegen resultaat

Onze aanpak en werkwijze


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.