Zusterorganisaties

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder… Bij Thaeles geloven we in de kracht van samenwerking. Maar ook in de kracht van specialisaties. Binnen de Thaeles-familie voeren we daarom voor specifieke (complementaire) diensten een apart merk.   

BCL instituut

Het BCL instituut is dé autoriteit op het terrein van leren, werken en leven met BreinInzicht. Simpel gezegd vertalen we alles wat we uit de wetenschap weten over de werking van het brein naar praktische toepassingen voor leren, ontwikkelen en veranderen. De praktische vertaling is de stille kracht van alle BCL-programma’s: tijdens de trainingen met voorbeelden uit de praktijk aan de slag gaan en het geleerde direct gebruiken in je werk, is een belangrijke succesfactor. Meer info? Kijk op www.bclinstituut.nl  of neem contact op met Gertie Verreck via 085 - 4015 788 of gertie.verreck@bclinstituut.nl.


Empiria BV

Empiria BV is een intermediair voor functies in de Supply Chain. Deze behoren – als je het ons vraagt – tot de meest dynamische banen in Nederland. En professionals die in de supply chain werken, vinden wij helden. Die overtuigingen zijn onze drijfveer voor wat we doen. Als een betrouwbare partner koppelen we ervaren professionals met een mbo-, hbo- of wo-achtergrond aan de mooiste bedrijven in voornamelijk Zuidoost Nederland. Dat doen we op basis van werving en selectie of op basis van detachering.  Meer info? Kijk op www.empiria.nl of neem contact op met Mischa de Keijzer of Bas Billet via 088 - 378 2736 of info@empiria.nl.


JobFit

JobFit begeleidt mensen bij het verkrijgen en behouden van een passende baan in Zuid-Nederland. Hierbij richten we ons met name op mensen die een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben, veelal mensen met een arbeidsbeperking. JobFit heeft ruime ervaring met de uitvoering van WAJONG, WIA, WWB én WSW-trajecten, evenals re-integratie en jobcoaching. JobFit beschikt over een uitgebreid werkgeversnetwerk en is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt. Meer info? Kijk op www.jobfit.nl  of neem contact op met Roy Driessen via 085 - 1124 354 of info@jobfit.nl.

Zusterorganisaties


Kom in contact

Heb je een vraag of wil je graag een specifieke situatie bespreken met een van onze mensen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.