"Het ontwikkeladvies is een cadeautje voor jezelf."

Saskia Webbers

Saskia Webbers werkt al járen in de gezondheidszorg en voor een groot deel bij een zorgorganisatie. Een berichtje op het intranet over het ontwikkeladvies zette haar aan het denken.

Saskia Webbers werkt al járen in de gezondheidszorg en voor een groot deel bij een zorgorganisatie. Een berichtje op het intranet over het ontwikkeladvies zette haar aan het denken. “Ik ben een typisch voorbeeld van iemand die in de zorg is doorgegroeid. Ik heb de sector zien veranderen; het opleidingsniveau stijgt. Ik verwacht dat we – op mijn werkniveau – over enkele jaren allemaal een hbo-diploma moeten hebben. Dat is niets voor mij. Ik ben veel meer een praktijkmens. Toen ik het bericht over het ontwikkeladvies las, dacht ik: ‘dat doe ik’. Ik zag het vooral als een cadeautje voor mezelf: even de tijd pakken om samen met een expert mijn loopbaan eens kritisch tegen het licht te houden. De laatste jaren heb ik ontdekt dat ik jobcoaching ontzettend leuk vind. Ik wilde tijdens het ontwikkeladvies ontdekken of ik me hierin zou kunnen ontwikkelen.”

Saskia kwam in gesprek met Jacques Nieling van Thaeles. “Het klikte meteen. Jacques heeft me echt een spiegel voorgehouden en kritisch naar mezelf laten kijken. Echt een cadeautje. Hij geeft geen antwoorden; die heeft hij me zelf laten ontdekken. Uit de tests bleek dat jobcoaching inderdaad bij mij past. Een leuke bevestiging. Verder ontdekte ik dat ik heel veel affiniteit heb met klussen en interieur. Dat is nu een mooie hobby van me. Mijn jobcoaching-droom heb ik nog niet geparkeerd. Ik ga nog meelopen bij een extern jobcoaching bedrijf en met een collega binnen onze organisatie die een soortgelijke functie uitoefent.”

Andere interessante cases

Peter Meuter

"Weet je niet waar je moet beginnen? Bel Thaeles maar… die helpen je fantastisch.”

Peter Meuter

Lees de casus >
John Bottenberg

“Esther heeft me geholpen om door te zetten. Ook als het even tegenzat.”

John Bottenberg

Lees de casus >
Queeny Wong

“Het ontwikkeladvies heeft mij geholpen om de draad weer op te pakken.”

Queeny Wong

Lees de casus >