"Het beste uit mensen halen"

Esther Timmermans

Adviseur / Coach

"Na een aantal jaar als accountmanager in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, heb ik weloverwogen de keuze gemaakt om als coach en loopbaanadviseur aan de slag te gaan. Door mijn achtergrond ben ik mij sterk bewust van zowel de werkgevers- alsook de werknemerszijde.

Als adviseur en coach bij Thaeles streef ik ernaar het beste uit mensen te halen en ze in hun kracht te zetten. Mensen die in hun kracht staan, zijn gemotiveerder en zitten beter in hun vel. Elk traject is voor mij maatwerk, want samen gaan we aan de slag met het doel dat jij wilt bereiken met jouw traject. Denk aan; welke stappen je wilt zetten, welke banen bij je passen en welke handvaten je daarvoor nodig hebt. Bij Spoor 2 trajecten staat de Wet Verbetering Poortwachter voorop, maar ik stem graag met jou af wat jij nog meer nodig hebt om de arbeidsmarkt op te gaan. 

Ik hou van afwisseling en uitdaging en voor mij wordt dat vooral bepaald door de verbinding met de persoon die ik begeleid. Elke keer wanneer iemand blij is met wat een traject hun gebracht heeft, geeft mij dat veel energie. Daar doe ik het voor; echt de verbinding maken!

Ik kan erg genieten van de natuur en wandel dan ook graag met onze hond door het bos en de weilanden. Ook ben ik graag creatief bezig; knutselen, meubels opknappen of klussen in huis."

Highlights

  • NOLOC gecertificeerd loopbaancoach
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy) gecertificeerd
  • Gecertificeerd DISC en drijfveren specialist
  • Verzuimtrainer
  • Werkt bij Thaeles sinds juli 2020 vanuit Eindhoven
  • Bevoegd tot afnemen psychodiagnostisch onderzoek

Contactgegevens

06-14310264
esther.timmermans@thaeles.nl
Esther Timmermans

Neem contact op met Esther

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen