"The impossible is often the untried"

Esther Vos

Senior Adviseur / Coach

"Een goede sfeer waarin mensen zich durven uit te spreken en eenieder zich gehoord en gezien voelt… het zijn voor mij cruciale voorwaarden voor teamcoaching en individuele coaching.

Bij Thaeles ben ik actief in individuele coaching van leidinggevenden en vakprofessionals, teamcoaching - vooral op het gebied van samenwerking en het verbeteren van performance - en het begeleiden van intervisiegroepen van bestuurders en directeuren. 

Mijn aanpak? Ik ben mens- én resultaatgericht. Ik begeleid mensen om diepgaand op zichzelf te reflecteren om van daaruit tot concrete ontwikkeldoelen te komen. Deze doelen vertalen we naar een effectieve manier om hieraan te gaan werken in de praktijk, zodat er ook wezenlijk een verandering plaatsvindt. Mijn analytische manier van kijken combineer ik daarbij met een goed invoelend vermogen: ik kan helder spiegelen, ben opbouwend en direct. Daarnaast hoor ik vaak dat ik energie en enthousiasme uitstraal, gecombineerd met concentratie en rust. 

Rust haal ik in mijn vrije tijd uit tuinieren, afzien op de fiets tijdens fietsvakanties in de bergen, bijhouden van (vak)litaratuur en spontane ontmoetingen."

Highlights

  • Gespecialiseerd in coaching bij burn-out en coaching van leidinggevenden.
  • Gecertificeerd NOBCO, NOLOC, Intervisor en Profile Dynamics Consultant
  • Officieel aangesloten bij de NVZD als intervisor
  • Werkt bij Thaeles sinds 2003

Contactgegevens

06-14392019
esther.vos@thaeles.nl
Esther Vos

Neem contact op met Esther

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen