"Van stagnatie naar flow en grow"

Harm Wiegersma

A&O Psycholoog

"Organisaties veranderen voortdurend. Medewerkers moeten steeds weer meebewegen en zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden en eisen. Dit lukt niet iedereen even gemakkelijk. Veranderingen bieden natuurlijk ook nieuwe kansen om ambities te verwezenlijken. Dit kan spannend zijn. Soms vraagt de sprong in het diepe extra begeleiding. Ik begeleid medewerkers die dat nodig hebben goed om te gaan met spanningen die veranderingen met zich meebrengen. Zodat ze weer goed terecht komen en verder kunnen.

Groei en ontwikkeling zijn thema’s mij altijd gefascineerd hebben en blijven fascineren. In werk komt veel samen: persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het geeft mij veel voldoening als ik met mijn expertise mensen verder help in hun ontwikkeling als mens en als medewerker. Wanneer de opdracht gevende organisatie tevreden is met het bereikte resultaat geeft dat net zoveel voldoening. Het is ieder keer opnieuw verrassend een band op te bouwen met een nieuwe opdrachtgever en nieuwe klanten.

Ik mijn vrije tijd bezoek ik graag een film, ga naar een museum of trek de natuur in. Ook zing ik als lage bas in 2 kleine koren. En, ik ben een liefhebber van het werk van Marten Toonder.

Highlights

  • Grote expertise in assessments bij in-, door- en uitstroomvraagstukken en bij vraagstellingen naar psychische klachten en emotionele weerbaarheid.
  • Geregistreerd NIP Psycholoog.
  • Gecertificeerd Profile Dynamics adviseur.
  • Werkt sinds 2003 voor Thaeles en sinds 2010 als Thaeles Associate.

Contactgegevens

077-4650785
harm.wiegersma@thaeles.nl
Harm Wiegersma

Neem contact op met Harm

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen