"Je hoeft niet goed te zijn om te beginnen. Je moet wel beginnen om goed te kunnen zijn"

Jacques Nieling

Sr Adviseur / Coach / Externe Vertrouwenspersoon

"Of het nu gaat om overheid, zakelijke dienstverlening, industrie, onderwijs of de gezondheidszorg…. De grote variatie in opdrachtgevers en de bijbehorende dynamiek maken mijn werk interessant. Als senior adviseur en coach draai ik vooral projecten op het gebied van outplacement, training, coaching en loopbaanadvies. Met andere woorden: ik ondersteun medewerkers bij vragen op het gebied van loopbaan, coaching en ondernemerschap. Bij collectieve mobiliteitsvraagstukken treed ik vaak op als projectleider.

Ik houd van een pragmatische, doelgerichte en empathische aanpak. Maar humor hoort er ook bij, evenals integriteit en respect. Ik haal voldoening uit het feit dat ik mensen écht help bij een volgende stap in hun ontwikkeling, zodat ze weer lekker in hun vel zitten en werk doen dat bij hen past.

Mijn vrije tijd breng ik graag actief door. Mijn hobby’s zijn volleybal (trainen en spelen), wielrennen en outdooractiviteiten. Een bijzondere hobby is re-enactment, ofwel het naspelen of uitbeelden van historische gebeurtenissen, meestal op de plaats waar deze oorspronkelijk plaatsvonden, door deelnemers in historisch kostuum."

Highlights

  • Gespecialiseerd in begeleiding van ondernemers in spé bij de transitie van werknemer naar ondernemer.
  • Gespecialiseerd in provocatief coachen, mensgericht coachen, biografisch werken, (non)verbale communicatie.
  • Gecertificeerd in NLP Practitioner.
  • Werkt bij Thaeles sinds 2006 vanuit kantoor Sittard voor de regio Zuid- en Midden Limburg 

Contactgegevens

06-42311528
jacques.nieling@thaeles.nl
Jacques Nieling

Neem contact op met Jacques

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen