"Verbinden door samenwerken en kennis delen"

Yvonne Sanders

Accountmanager

"Na een aantal jaar in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, heb ik nu heel bewust de keuze gemaakt om als accountmanager aan de slag te gaan. Door mijn brede ervaring in de branche - zowel commercieel als operationeel - heb ik het voorrecht gehad om in veel keukens te mogen kijken. Die ervaring neem ik mee in mijn commerciële rol binnen Thaeles, waar ik als linking pin functioneer tussen de vraag van klanten en de adviseurs binnen Thaeles. Ik geloof in een zo transparant mogelijke samenwerking, waarin ieders expertise zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

Ik geloof niet in hokjes. Waar ik wel in geloof? In verbinden, kennis delen en samenwerken. Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Tel daarbij op een klantgerichte instelling. Die factoren samen zorgen ervoor dat ik resultaten weet te boeken.

Naast mijn werk als accountmanager bij Thaeles geniet ik volop van mijn gezin: mijn man en onze twee jonge zoons. Wij ondernemen graag leuke activiteiten met vrienden of met ons vieren, gaan graag samen op vakantie en genieten van goede muziek. Ook ben ik altijd actief betrokken geweest als vrijwilliger, zowel als voorzitter op beleidsmatig niveau, maar ook als actief lid. Momenteel ben ik actief bij de afdeling PR en als leidster bij het eerste dames 30+ voetbalteam in de 7x7 competitie bij onze lokale sportvereniging. Een mooi, relatief nieuw initiatief om meer mensen aan het sporten te krijgen."

Highlights

  • Werkzaam bij Thaeles sinds 2019
  • Mede verantwoordelijk voor Marketing & Sales, zowel on- als offline
  • Mede organisator van klant events binnen Thaeles

Contactgegevens

06-43795903
yvonne.sanders@thaeles.nl
Yvonne Sanders

Neem contact op met Yvonne

E-mail Whatsapp LinkedIn Bellen